Breaking News

Η Cyprus Airways και η Blue Air επεκτείνουν τη συνεργασία τους


Η Blue Air και η Cyprus Airways συμφώνησαν να συνεχίσουν την εταιρική τους συνεργασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018. Η συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών θα επεκταθεί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Μέσα από αυτή τη συμφωνία, οι πελάτες των δύο εταιρειών θα μπορούν να ταξιδέψουν πιο εύκολα από τη Λάρνακα στην Αθήνα,τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

 

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε ότι “Η συνεργασία μας με τη Blue Air αποδείχθηκε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας, γι ‘αυτό και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε. Ετσι θα προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές κατά την κράτηση των πτήσεων τους για την Ελλάδα ».

 Ο κ. Tudor Constantinescu, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με την Cyprus Airways. Αυτή η συμφωνία θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επιβάτες μέσω των εκτεταμένων δικτύων των αεροπορικών μας εταιρειών.Η σχέση μας με την Cyprus Airways είναι πολύ σημαντική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους αξιότιμους πελάτες μας ακόμα καλύτερη σύνδεση για την ελληνική αγορά ».  

 

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τις πτήσεις τους μέσω:

  • της ιστοσελίδας cyprusairways.com ή του τηλεφωνικού μας κέντρου (8000 8111 από Κύπρο ή στο +357 24000053 από εξωτερικό)
  • της ιστοσελίδας blueairweb.com ή του τηλεφωνικού κέντρου της Blue Air (9001 9010 από Κύπρο ή στο +357 22755300 από εξωτερικό)
  • των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρησης που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριου 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Κική  Χάιδα, +357 24 020 976,  kiki.haida@cyprusairways.com

                                                                                                                                                       

Σχετικά με την Blue Air

Η Blue Air, ξεκίνησε το ταξίδι της το Δεκέμβριο του 2004, στο Βουκουρέστι (Ρουμανία) και φέτος γιόρτασε 10 χρόνια Smart Flying στην Κύπρο. Σήμερα, η Blue Air είναι μια επιτυχημένη Πανε-ευρωπαική αερογραμμή και διατηρεί εννέα λειτουργικές  βάσεις στο Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Κλουζ-Ναπόκα, στην Κωστάντζα, το Ιάσιο, τη Λάρνακα, το Λίβερπουλ, το Τορίνο και στο Αλγκέρο. Προσφέρει τώρα πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς, στο Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φιλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σουηδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεχίζει να προσπαθεί να προσφέρει ένα μοντέλο υπηρεσιών που ξεπερνά τις προσδοκίες των επιβατών.

Το 2016, η Blue Air έχει λάβει πιστοποιητικό του IATA Operational Safety Audit (IOSA), από την International Air Transportation Association (IATA) για τις εξαιρετικές λειτουργικές της βάσεις, ενώ είναι επίσης εξολοκλήρου μέλος της IATA.

Η Blue Air έχει στο λειτουργικό πτητικό της αεροσκάφη Boeing 737 με αναβαθμισμένο εσωτερικό και υπερσύγχρονα Recaro καθίσματα επιτρέποντας στον επιβάτη μια άνετη εμπειρία εν πτήση.

Προσφέροντας δωρεάν σνακ, ποτό, check-in, χειραποσκευή μέχρι και 10 κιλά με τα χαμηλότερα ναύλα και την καλύτερη εξυπηρέτηση του τοπικού προσωπικού καμπίνας, δεν είναι παράξενο που η Blue Air λαμβάνει μεγάλη εκτίμηση από την Κύπρο. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει νέες ταξιδιωτικές ευκαιρίες, είτε πρόκειται για επαγγελματικά ταξίδια είτε για ταξίδια αναψυχής, με τις καλύτερες υπηρεσίες, άνεση και ασφάλεια.

Ξεκινώντας από το δεύτερο τετράμηνο του 2019, η Blue Air αναμένει την παράδοση 12 νέων αεροσκαφών τύπου Boeing 737 MAX 8.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:  Αντώνης Ορθοδόξου +357 22755300.  aorthodoxou@orthodoxou.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »