Δυναμική η παρουσία της Λάρνακας στην εγχώρια τουριστική αγορά


Με επιτυχία τρέχει η καμπάνια προώθησης της Λάρνακας στην εγχώρια αγορά από τον Δήμο Λάρνακας και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας και με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, με το σλόγκαν «Λάρνακα. Τόσο Κοντά, Τόσα Πολλά».  Μέσω της πολυδιάστατης εκστρατείας, οι Αρχές της Λάρνακας επιδιώκουν να αναδείξουν τη μικρή απόσταση της πόλης από την υπόλοιπη Κύπρο καθώς και την πληθώρα επιλογών που προσφέρονται και οι οποίες βρίσκονται μεταξύ τους σε απόσταση αναπνοής.

 

Η Λάρνακα θεωρείται κατάλληλη για οικογένειες, για τους λάτρεις των θαλασσίων δραστηριοτήτων αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν ποιοτική γαστρονομία και ένα κοσμοπολίτικο lifestyle. Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου και της ΕΤΑΠ και στην ιστοσελίδα https://larnakaregion.com/  παρουσιάζονται προτεινόμενες δραστηριότητες και σημεία ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη.

Η Λάρνακα αποτελεί μια ασφαλή επιλογή το φετινό καλοκαίρι καθότι ο Δήμος εφαρμόζει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα απολύμανσης κρεβατιών και ομπρελών παραλίας καθώς και των δημοσίων χώρων, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 23 Ιουνίου 2020

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »