Ανακαλύψτε την καρδιά της Gan Direct


Με πηγή έμπνευσης τον άνθρωπο! Ανακαλύψτε την καρδιά της Gan Direct, Εσάς!

Η αρχή έγινε από μία ομάδα με καινοτόμες ιδέες και αρχές, που πίστεψε στην αλλαγή του ασφαλιστικού περιβάλλοντος προσφέροντας ευελιξία, αμεσότητα και εμπιστοσύνη, όπως καμία άλλη ασφαλιστική εταιρεία. Προσφέροντας συμβόλαια με μεγάλα γράμματα, σαφή και αξιόπιστα.

Από το 1994, καθημερινά η Gan Direct, πιστή στις αρχές της ειλικρίνειας και της διαφάνειας, συνεχίζει ακούραστα να επενδύει στην εξυπηρέτηση, την προσωπική φροντίδα, στον άνθρωπο. Πρώτοι, μιλήσανε για Direct Ασφάλιση. Ασφάλιση χωρίς μεσάζοντες, που εισάγει την έννοια της αμεσότητας, της ταχύτητας και της διαφάνειας στο κόστος, οφέλη που σήμερα απολαμβάνουν όλοι οι ασφαλισμένοι της.

Έχοντας ως στόχο την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες αλλά και την ενημέρωση των πελατών της, η ομάδα της Gan Direct έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό βίντεο με τίτλο “Why Gan”, μέσα από το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις αξίες της από πρώτο χέρι – αξίες πάνω στις οποίες έχει στηριχτεί και συνεχίζει να στηρίζεται μέχρι σήμερα, με προτεραιότητα τον άνθρωπο!

 

Ανακαλύψτε, λοιπόν, την καρδιά της Gan Direct στο και μάθετε «Γιατί GAN»!
H ΠΡΩΤΗ Direct ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »