Breaking News

Αρχίζουν σήμερα στις 16:00 το απόγευμα οι εγγραφές στους παιδίατρους


Πρεμιέρα σήμερα  για την επιλογή παιδιάτρων για τους γιατρούς, με τους καταλόγους να ανοίγουν σήμερα το απόγευμα. Οι κατάλογοι με τους παιδίατρους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας σήμερα στις 16:00 το απόγευμα. 

 

 

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΥ Άθως Τσινωντίδης στην εκπομπή Alpha Πρωινή Ενημέρωση ανέφερε ότι περίπου 70 παιδίατροι θα περιλαμβάνονται στον πρώτο κατάλογο. Όπως είπε είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός για να ξεκινήσει η εγγραφή. Ο κατάλογος με τα ονόματα θα διαφοροποιείται καθημερινώς και σε αυτό θα προσθέτονται νέοι παιδίατροι οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία και την σύναψη σύμβασης με τον οργανισμό.

“Δεν μπορώ να εκτιμήσω τον αριθμό των γιατρών που θα προστεθούν, ωστόσο εκτιμώ ότι θα είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός για να καλύψουμε τον πληθυσμό”.

 

Η διαδικασία εγγραφής

Η αίτηση για εγγραφή στο ΓεΣΥ αλλά και για επιλογή γιατρού, γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Όπως διευκρίνισε ο κ. Τσινωντίδης τα παιδιά θα μπορούν να εγγραφούν από το λογαριασμό τον οποίο έχουν ήδη δημιουργήσει οι γονείς τους στο σύστημα και δεν χρειάζεται να έχουν δικό τους λογαριασμό.

Εν τω μεταξύ οι δικαιούχοι που έχουν εγγραφεί στο ΓεΣΥ, έχουν ξεπεράσει τις 180.000.

 

 

Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου: Τι αλλάζει με τον παιδίατρο σας στο ΓΕΣΥ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »