Breaking News

Αντώνης Αντωνίου (Pluton Travel & Tours Ltd): Κίνητρο μας η αγάπη μας για ταξίδια και η εξερεύνηση νέων κόσμων και πολιτισμών


Η εταιρεία Pluton Travel & Tours Ltd δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1995 έχοντας κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς όσο αναφορά τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες με εξειδίκευση στα γαμήλια και μακρινά ταξίδια και τις κρουαζιέρες.

Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία μέσα από τον επαγγελματισμό της και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει κερδίσει το κοινό το οποίο την εμπιστεύεται για να του κάνει τα ταξιδιωτικά όνειρα πραγματικότητα.

Για την πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, τα μελλοντικά βήματα αλλά και το μυστικό της επιτυχίας μίλησε στη σελίδα μας ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Αντώνης Αντωνίου.

 

  1. Ποια χρονολογία ξεκίνησε τη λειτουργία της η εταιρεία σας και σε ποια πόλη;

H ίδρυση της εταιρίας Pluton Travel & Tours έγινε το 1995, με έδρα την Λάρνακα. Από τότε μέχρι και σήμερα καταφέρνουμε να μετρούμε δεκαετίες ταξιδιωτικών γνώσεων και εμπειριών, κάτι που μας συγκαταλέγει ανάμεσα στους πλέον επιτυχημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κύπρου και έχουμε καταστεί ένας ολοκληρωμένος τουριστικός οργανισμός εγγεγραμμένος στον KOT και τον ΑCTA, με σύγχρονα γραφεία και εξειδικευμένο προσωπικό.

 

 

  1. Ξεκινώντας το 1995 ποιο ήταν το κίνητρο σας να ασχοληθείτε με τον τουρισμό;

Η αγάπη μας για τα ταξίδια αλλά και την περιπέτεια καθώς επίσης και η εξερεύνηση νέων κόσμων, με απώτερο σκοπό να γνωρίσουμε νέες κουλτούρες  και πολιτισμούς, ήταν αυτό που μας έδωσε το έναυσμα για την ενασχόληση μας με τον τουρισμό.

 

Κίνητρο μας η αγάπη μας για ταξίδια και η εξερεύνηση νέων κόσμων και πολιτισμών

 

  1. Ποια είναι η φιλοσοφία του Pluton Travel & Tours ;

Η φιλοσοφία μας και το όραμα μας ήταν και θα είναι για πάντα τα ίδια. Αφού ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο, έχουμε τις γνώσεις για όλα όσα πρέπει να ενημερώνουμε τους πελάτες μας. Στόχος μας, να μπορούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο! Η εμπειρία μας και η γνώση μας, μας καθιστά ως τους πλέον ιδανικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς για τα πιο συναρπαστικά ταξίδια των ονείρων των πελατών μας, προσφέροντας περισσότερα από αυτά που περιμένει ο πελάτης μας, με πλήρης ασφάλεια αλλά και με τη σωστή οργάνωση, πάντα με την καλύτερη ποιότητα αλλά και καλές τιμές.

 

 

  1. Ποιοι ήταν οι πρώτοι προορισμοί που παρείχατε στους πελάτες σας ;

Άγιος Μαυρίκιος, Ταϊλάνδη, Αμερική, Ευρώπη και κρουαζιέρες

 

  1. Από το πρώτο έτος λειτουργίας σας έως σήμερα τι άλλαξε στην εταιρεία σας ;

Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα άλλαξαν οι γνώσεις μας αλλά και η εμπειρία μας, αφού καταφέραμε να ταξιδέψουμε σχεδόν σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουμε νέες, μεγάλες παγκόσμιες συνεργασίες. Πλέον το δίκτυο συνεργατών μας καλύπτει πολλές χώρες και μέσω αυτού κάνουμε τα ταξίδια των πελατών μας πιο ξέγνοιαστα.

 

Όλα αυτά τα χρόνια ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο και μεταφέρουμε στους πελάτες μας τις δικές μας εμπειρίες και όχι με έρευνα από το διαδίκτυο

 

  1. Ποιοι προορισμοί προστέθηκαν στις λίστες σας τα τελευταία χρόνια ;

Ασία, Νότιος Αφρική, Λατινική Αμερική, Καραϊβική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες, Περού και πολλοί άλλοι.

 

  1. Η Pluton Travel & Tours δραστηριοποιείται μόνο στην πόλη της Λάρνακας ή και σε άλλες περιοχές;

Παρόλο που έδρα της εταιρίας μας είναι η Λάρνακα, εντούτοις οι δραστηριότητες της Pluton Travel & Tours επεκτείνονται σε όλες τις πόλεις, έχοντας τους πιο πολλούς πελάτες μας από Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας έμειναν ευχαριστημένοι από την εμπειρία που είχαν μαζί μας τους και μας έχουν συστήσει σε φίλους ή επιστρέφουν οι ίδιοι για μια νέα περιπέτεια. Είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας.

 

 

  1. Ως εταιρεία ποιο είναι το πρώτο σας μέλημα;

Προτεραιότητα είναι πάντοτε ο πελάτης! Η ομάδα μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις φιλικές με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτό μας βοηθά στην κατανόηση των αναγκών του κάθε ατόμου και στην δημιουργία μοναδικών tailormade ταξιδιών, πάντοτε με την ίδια αγάπη και σεβασμό προς τους πελάτες μας.

 

  1. Το 2013 η Κύπρος δέχθηκε ένα μεγάλο οικονομικό πλήγμα, πως επηρέασε την εταιρεία σας και κατ’ επέκταση τον τομέα του τουρισμό η οικονομική κρίση;

Επηρεαστήκαμε όπως όλοι, όμως δεν έχουμε απολύσει προσωπικό και δεν μειώσαμε μισθούς.  Το καλό με την επιχείρηση μας είναι το οικογενειακό μας κλίμα. Δουλεύουμε εγώ και η σύζυγος μου οπότε με την κρίση απλώς δουλεύαμε περισσότερες ώρες. Η ομάδα μας αποτελείται ουσιαστικά από εμάς και άλλα τέσσερα άτομα.

 

Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης επενδύσαμε περισσότερο στο προσωπικό μας, στις υπηρεσίες μας τη διαδικτυακή μας υποδομή και την εικόνα μας

 

  1. Εσείς σαν εταιρεία 4 χρόνια μετά, είστε στην αγορά με καινούργια εικόνα και νέα γραφεία. Πως αντιμετωπίσατε τα 4 τελευταία χρόνια;

Σίγουρα είχαμε τις δυσκολίες μας αλλά λόγω της αγάπης μας για τη δουλειά μας αλλά και της εξειδίκευσης μας στα μακρινά και γαμήλια ταξίδια, φροντίσαμε πρώτα να μειώσουμε τις χρεώσεις των υπηρεσιών μας δίνοντας πολύ χαμηλότερες τιμές ενώ ταυτόχρονα προσφέραμε περισσότερα στον πελάτη μας από αυτά που παίρναμε, βελτιώνοντας έτσι τις υπηρεσίες μας προσφέροντας ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

  1. Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε σαν εταιρεία;

Η αγάπη μας για τα ταξίδια και οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 22 χρόνια είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε επαγγελματικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας, γαμήλια ταξίδια, ταξίδια ονείρων και περιπέτειας όπως τα ονειρεύονται, σε πολύ καλές τιμές, με ασφάλεια, πλήρης ενημέρωση για το ταξίδι αλλά και η συνεχής επαφή μας με τον πελάτη μας ακόμη και αν βρίσκεται στο ταξίδι του.

 

  1. Πόσο σημαντικό είναι για κάποιον πελάτη να μπορεί να συνομιλήσει με κάποιον που έχει ταξιδέψει σε έναν μακρινό προορισμό;

Ο πελάτης συνομιλώντας μαζί μας που έχουμε ήδη ταξιδέψει για τον προορισμό που πρόκειται να πάει, αποκτά και ο ίδιος μέσα από τα δικά μας μάτια μια ολοκληρωμένη εικόνα του προορισμού του. Αυτό αποπνέει πάντοτε εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε κάθε ταξιδιώτη. Ο πελάτης καταφέρνει να συλλέξει μέσα από τις συνομιλίες μας όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για το ταξίδι του και βελτιώνεται αμέσως η αυτοπεποίθηση του αφού δημιουργείται το αίσθημα της ασφάλειας. Του μεταφέρουμε τις δικές μας εμπειρίες και όχι από το google.

 

  1. Υπάρχει ζήτηση σε σχέση με τα μακρινά ταξίδια; Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι μακρινοί προορισμοί για τους Κύπριους;

Με το πέρασμα του χρόνου οι ταξιδιώτες και ιδιαίτερα οι νέοι προτιμούν να ταξιδέψουν σε μακρινούς και ονειρικούς προορισμούς, αναζητώντας διαφορετικές κουλτούρες. Μερικοί από τους πλέον δημοφιλής προορισμούς για να ταξιδέψουν οι Κύπριοι είναι η Αμερική, (Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Ορλάντο, Σαν Φρανσίσκο) σε συνδυασμό με εξωτικές κρουαζιέρες στην Καραϊβική, το Μεξικό και η Ριβιέρα Μάγια, ο Άγιος Δομίνικος – Πούντα Κάνα, η Κούβα, το Περού, η Κόστα Ρίκα, η Αφρική, η Αυστραλία, η Σιγκαπούρη σε συνδυασμό με το Μπαλί τις περισσότερες φορές, η Ταϊλάνδη, οι Μαλδίβες, η Κίνα, η Ιαπωνία και πολλοί άλλοι προορισμοί για τους οποίους θα μπορούσαμε να μιλάμε πολλές ώρες ακόμη!

 

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας γιατί ένα μακρινό ή ένα γαμήλιο ταξίδι για πολλούς είναι όνειρο ζωής και στόχος μας είναι να το κάνουμε πραγματικότητα 

 

  1. Βασικό μέρος των υπηρεσιών σας είναι και τα γαμήλια ταξίδια. Αναλαμβάνετε μόνο το κομμάτι του ταξιδιού ή γενικά το όλο πακέτο;

Ειδικότητα μας όπως σας ανάφερα και προηγουμένως είναι τα γαμήλια ταξίδια. Για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο ταξίδι όμως χρειάζεται να αναλάβουμε ολόκληρο το πακέτο αφού οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που θα το κάνουν να ξεχωρίζει. Μέσα στα πακέτα των γαμήλιων μας ταξιδιών προσφέρουμε πάντοτε τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε μερικά από τα καλύτερα 5* ξενοδοχεία όλου του κόσμου, private παραλαβές και μεταφορές, private εκδρομές, και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα από το γραφείο μας για το κάθε ζευγάρι.

 

  1. Ένα γαμήλιο ταξίδι αποτελεί μια σημαντική στιγμή για τον άνθρωπο και εσείς αποτελείτε μέρος της. Αυτό σας γεμίζει με ευθύνη;

Το γαμήλιο ταξίδι αποτελεί τις πιο γλυκιές αναμνήσεις μετά από τον γάμο και γενικά στη ζωή μας. Είναι συνήθως ένα ταξίδι στο οποίο το ζευγάρι θα ξεκουραστεί και θα χαλαρώσει, αποβάλλοντας το άγχος και το στρες των ημερών πριν από τον γάμο τους. Είναι σημαντικό λοιπόν να περάσουν όμορφα χωρίς να έχουν οποιεσδήποτε δυσκολίες ή προβλήματα κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Φυσικά και είμαστε υπεύθυνοι για όλα αυτά τα ζευγάρια που ταξιδεύουν καθημερινώς αλλά για εμάς η καλύτερη μας ανταμοιβή είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα τους μαζί με τα θετικά τους σχόλια για το ταξίδι τους.

 

 

  1. Τα 2 χρόνια έχετε επενδύσει και στο κομμάτι του Μάρκετινγκ. Σας βοήθησε για να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας;

Ναι, το μάρκετινγκ σαφώς και μας βοήθησε στην ανάπτυξη του πελατολογίου μας. Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από τα σύγχρονα κοινωνικά δίκτια να μπορούμε να παρουσιάζουμε την δουλειά μας. Τέτοια μέσα είναι το facebook, το Instagram, το linked in, προβάλλουμε καθημερινά τις προσφορές μας, αλλά επικοινωνούμε και με τον κόσμο που ζητά πληροφορίες για το ταξίδι του.

Επίσης, με την μεταφορά μας στα νέα μας γραφεία, αποφασίσαμε να προβληθούμε και σε διάφορα ΜΜΕ με τη δημιουργία 360 καμπανιών, αλλά και με τα πάρτι που διοργανώσαμε και τα live links. Σίγουρα η προβολή μας σε ένα πιο ευρύ κοινό είναι αυτή που θα βοηθήσει τον κόσμο να μάθει περισσότερα για εμάς.

 

  1. H χρήση διαδικτύου και η αγορά τουριστικών υπηρεσιών μέσω αυτού σε πιο βαθμό επηρεάζει το επάγγελμα σας;

Επηρεάζει σίγουρα, πιο πολύ τους απλούς προορισμούς και την Ευρώπη. Όταν όμως έχεις να ταξιδέψεις σε προορισμούς που χρειάζεται βίζα (αναλαμβάνουμε πάντοτε εμείς την διευθέτηση τους για όλες τις χώρες), ή αν χρειάζεται μετακίνηση εντός της χώρας ή συνδυασμός 2-3 προορισμών είναι πιο ασφαλές να μας επιλέξουν για την ασφάλεια τους αλλά και την οργάνωση που παρέχουμε.

 

Mέσα από την στρατηγική μας στο σύγχρονο Μάρκετινγκ καταφέραμε να είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία με την αγορά και ενδυναμώνουμε την εικόνα μας

 

  1. Ποια είναι τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας σας;

Θα έχουμε σύντομα την λειτουργία του website μας και στα Αγγλικά καθώς επίσης και στα Ρωσικά ενώ σύντομα θα επεκταθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο με την προώθηση των υπηρεσιών μας. Είδη έχουμε πελάτες από Αγγλία αλλά και Ελλάδα που μας προτιμούν. Όπως προανάφερα στα μελλοντικά μας σχέδια είναι και η δημιουργία νέων γραφείων σε Λευκωσία αλλά και Λεμεσό.

 

  1. Γιατί ένας ταξιδιώτης να επιλέξει την Pluton Travel & Tours;

Ένας ταξιδιώτης θα πρέπει να μας επιλέξει για την εγγύηση και την πλήρης οργάνωση του ταξιδιού του, τις καλές μας τιμές, όλα όσα προσφέρουμε πέραν από τα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας όπως είναι η αναβάθμιση δωματίων, δωράκια έκπληξη κατά την άφιξη τους στον προορισμό τους κ.α. Η εμπειρία αλλά και οι γνώσεις μας για όλους αυτούς τους προορισμούς, αλλά και η παροχή όλων των υπηρεσιών που χρειάζεται ένας ταξιδιώτης, μεταφορές, εκδρομές, ασφάλεια ταξιδιού, διευθέτηση θέσεων check in στο αεροπλάνο.

 

20. Τέλος θα θέλαμε να μας πείτε ποιοι είναι οι μακρινοί προορισμοί που συστήνετε στο κοινό για το 2018.

Προσωπικά είμαι απ’ αυτούς που λένε πως το κάθε ταξίδι είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Όμως αν πρέπει να αναφέρω κάποιους προορισμούς οι οποίοι θα μας απασχολήσουν φέτος και μέσα από τις διάφορες εκθέσεις που έχουμε πάει φέτος αυτοί είναι: Μπαλί, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Κούβα και Η.Π.Α

 

 Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνέντευξη και να ενημερώσω το κοινό ότι μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας www.plutontravel.com.cy και να ενημερωθεί για τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις και τις προσφορές μας. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεση του κοινού και φυσικά όποιος επιθυμεί μπορεί να μας επισκεφθεί στα γραφεία μας στη Λεωφόρος Αρτέμιδος 33, Metropolitan House 1, T.K. 6025, Λάρνακα, Κύπρος – Τηλέφωνο: 24821777 99624780



Κύριες Ειδήσεις





Translate »