Ανδρέας Ζαχαρίου: O άνθρωπος που έφερε τη metamorphosis στην πόλη


Ο Ανδρέας Ζαχαρίου μιλά για την απόφαση του να αφιερώσει την καρίερα του στην ανάπτυξη του ανθρώπου, το όραμα του να φέρει ουσιαστική αλλαγή στις ζωές των Κυπρίων και τους κοντινούς του στόχους.

 

Από μικρή ηλικία ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα της υγιείας. Το μεγάλο μου δίλημμα ωστόσο ήταν εάν θα ακολουθούσα την συμβατική προσέγγιση της ιατρικής η αν θα έπερνα μια εναλλακτική κατεύθυνση που θα μου έδινε την ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα πραγματικά. Να βελτιώνω τον άνθρωπο, να τον κάνω πιο ευτυχισμένο και να του δίνω νόημα στην ζωή του μαθαίνοντας του να αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση, την διατροφή και την δύναμη της θέλησης. Αυτό που με έκανε να πάρω την μεγάλη απόφαση ήταν το ότι πίστεψα στον άνθρωπο.

 

Γνωρίστε το Holistic Sport Clinic με μια δωρεάν συνεδρία: http://bit.ly/2lEWKwL

 

Γνωρίζω το συναίσθημα της ανασφάλειας, της χαμηλής αυτοπεποίθησης, του αρνητισμού, του φόβου και όλων των ανησυχιών που οδηγούν στην εσωτερική και εξωτερική μας εξαθλίωση. Το έζησα, το αποδέκτηκα, το πάλεψα, το νίκησα το ξεπέρασα και τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το πεδίο που ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον. Όχι για μένα πια αλλά για τον συνάνθρωπο μου.

 

Από μικρή ηλικία άρχισα να μπένω σε ομάδες ανθρώπων που ήθελαν να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Διάβαζα ότι βρισκόταν μπροστά μου το οποίο είχε σχέση με τον τομέα της ανθρώπινης βελτίωσης είτε αυτό είναι διατροφή, άσκηση η ψυχολογία. Βρήκα το πάθος μου. Να μεταφέρω χαρά στις ζωές των ανθρώπων βοηθώντας τους να πιστέψουν στις δυνάμεις τους. Ότι η ζωή είναι στα δικά τους χέρια. Αρχικά ξεκίνησα τις σπουδές μου στην γυμναστική ακαδημία και μετέπειτα συνέχισα με Ολιστική θεραπεία, Αθλητική φυσιολογία και διατροφή-διατροφολογία. Στα πρώτα μου βήματα δεν διστάζω να το πω ότι προσέφερα τις υπηρεσίες μου ακόμη και ανιδιοτελώς πολλές φορές γιατί ήθελα να αποδείξω το δικό μου σκοπό. Ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει.

Image may contain: one or more people and people sitting

Μετά από 11 χρόνια πείρας στον τομέα της ανθρώπινης βελτίωσης μπορώ να πω ότι οι Κύπριοι χρειάζονται την αλλαγή και την ζητούν. Απλά δεν ξέρουν πως να την βρουν, πως να την εφαρμόσουν και πολλές φορές απογοητεύονται από επιφανειακές λύσεις που νοιάζονται μόνο για το πόσο βαθειά πάει η τσέπη τους. Μέχρι σήμερα δουλέψα με άτομα τα οποία είχαν προβλήματα παχυσαρκίας, χρόνιες παθήσεις, ηλικιωμένους με προβλήματα υγιείας αλλά και με επαγγελματίες αθλητές ολυμπιακού βελινηκούς και νέους οι οποίοι θέλουν να φτάσουν στο μέγιστο της αθλητικής τους επίδοσης.

 

Το Α2Ζ Holistic Sport Clinic έχει ένα πολυδιάστατο χαρακτήρα με ένα κοινό όμως στόχο σε όλους τους ανθρώπους. Την Μεταμόρφωση. Και όταν λέω Μεταμόρφωση δεν εννοώ την απλή απώλεια κιλών η την εμφάνιση των κοιλιακών μας. Η Μεταμόρφωση έρχεται από μέσα και φτάνει προς τα έξω σαν αποτέλεσμα.

Ο χαρακτήρας μας είναι ανθρωποκεντρικός- επιστημονικός. Γι’αυτό και φροντίσαμε να είμαστε προσιτοί στον σημερινό Κύπριο προσφέροντας του υψηλής ποιότητας παροχές με την ίδια προσέγγιση πουυ ακολουθούσαμε τόσα χρόνια. Θέλουμε να δώσουμε το δικαίωμα στον καθένα να αλλάξει την ζωή του χωρίς να ανησυχεί εάν θα μπορεί να το διαθέσει. Πιστεύουμε στον άνθρωπο, εστιάζουμε στην βελτίωση του αλλά δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Στόχος μου είναι να φέρω αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητα του Κύπριου να συνειδητοποιήσει ότι η επιτυχία είναι αποτελεσμα μικρών μεθοδευμένων κινήσεων που γίνονται συνήθειο και φέρνουν την ευτυχία στην ζωή μας. Γι’αυτό τον λόγο αποφάσισα ότι θα ξεκινήσω το A2Z Holistic Sport Clinic. Μια εξειδικευμένη επιστημονική αθλητική κλινική με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν πάθος για την βελτίωση των ανθρώπων, με επαγγελματισμό αλλά και προσωπική επαφή.

 

Ο χώρος την συγκεκριμένη στιγμή ετοιμάζεται για να φέρει την επανάσταση στον κλάδο της προσωπικής εκγύμνασης, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που εκμηδενίζει την πιθανότητα λάθους και αναλύει την φυσική κατάσταση του ατόμου, όργανα εκγύμνασης φιλικά στον ασκούμενο και μεθόδους που αγγίζουν ένα ευρύ φάσμα. Από διατροφολογία, ψυχολογική υποστήριξη με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, μοντέλα άσκησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ατόμου και στόχους προσανατολισμένους στους στόχους του πελάτη. Μπορεί κάποιος να πει ότι το A2Z Holistic Sport Clinic είναι το πρώτο και μοναδικό ινστιτούτο υγιείας ανα το Παγκύπριο που αγγίζει ολιστικά τις ανάγκες του ατόμου και του προσφέρει αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Ασφάλεια, Επαγγελματισμός, Προσωπική επαφή και Αποτελέσματα.Όλα με την ίδια προσιτότητα που ακολουθούσαμε τόσα χρόνια. Το Α2Ζ Holistic Sport Clinic είναι μια καινοτομία που βρίσκεται στην κατασκευή και μέχρι τα τέλη του χρόνου θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά Παγκύπρια στον κόσμο της Λάρνακας.

 

Γνωρίστε το Holistic Sport Clinic με μια δωρεάν συνεδρία: http://bit.ly/2lEWKwL

Η απόφαση μας για αυτή την μεγάλη κίνηση  δεν ήταν τυχαία. Κάναμε έρευνες, βγήκαμε στους δρόμους μιλήσαμε με τους ανθρώπους της καθημερινότητας και καταλάβαμε τι πραγματικά χρειάζεται σήμερα ο άνθρωπος και αυτό είναι η επαφή. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με άτομα που πραγματικά χρειάζονταν βοήθεια. Άτομα τα οποία κάποιος θα έλεγε ότι είναι τελειωμένα, χαμένα από την πραγματικότητα μέσα σε ένα δικό τους κόσμο αποκομένοι από την κοινωνία. Μέσα από την βοήθεια μου αλλά και της εκλεκτής μου ομάδας τα κατάφεραν. Με την Μεταμόρφωση τους, την αποβολή της εξάρτησης, της ασθένειας, του βάρους της χαμηλής αυτοπεποίθησης απλά ενδυναμώθηκε ακόμη πιο πολύ το όραμα μου για να φέρω τον υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητα του Κύπριου.

Image may contain: 19 people, people sitting

Θέλουμε να αλλάξουμε βαθύτερα τον άνθρωπο. Να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ υγιείας, βελτίωσης και ανθρώπου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε αντιστρέφοντας τις διεθνείς στατιστικές θετοντας μας μια από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε παιδική παχυσαρκία, καρδιακές παθήσεις και καρκίνο και να καταλήξουμε σε μια βελτίωση που θα αγγίζει την δύναμη του ανθρώπου να πιστέυει ότι μπορεί να αλλάξει όχι μόνο το σώμα του αλλά και την ζωή του. Δεν διστάζω να πω ότι προσπαθούμε να φέρουμε μια επανάσταση. Μια αλλαγή από τα σχολεία, στον χώρο εργασίας και στα σπίτια των Κυπρίων που θα εστιάζει στην υγεία. Η δραστηριοποίηση μας δεν σκοπεύει να μείνει μόνο μέσα σε ένα χώρο ο οποίος προσφέρει αποτελέσματα.

Ο Κύπριος θέλει και επιδιώκει την αλλαγή. Γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει μια μεταστροφή και να γυρίσει ξανά το ρολόι στην αρχή. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι στήριξη, αγάπη, κατανόηση και πίστη. Και για αυτό δεν κάνουμε πίσω. Για την ακρίβεια είμαστε τόσο δεσμευμένοι με τον στόχο μας που αγγίζουμε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου. Επιδιώκουμε να γνωρίζουμε και να στηρίζουμε. Εξάλλου πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για πραγματικά αποτελέσματα για κάποιον που αποφασίζει να δεσμευθεί και να επενδύσει στην βελτίωση της υγίειας και της ζωής του.

 

Γνωρίστε το Holistic Sport Clinic με μια δωρεάν συνεδρία: http://bit.ly/2lEWKwL

 

Image may contain: 1 person

Image may contain: ocean, sky, outdoor, water and nature



Κύριες Ειδήσεις





Translate »