Breaking News

Άρχισαν οι … προκρατήσεις σε προσωπικούς γιατρούς για το ΓεΣΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Aνυπόμονοι φαίνονται κάποιοι πολίτες όσον αφορά στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας, την εφαρμογή του επίμαχου ΓεΣΥ.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν ήδη οι … “προκρατήσεις” σε προσωπικούς γιατρούς, αν και απομένουν λίγες μέρες ακόμη για να ανοίξουν και επίσημα οι κατάλογοι για εγγραφή των δικαιούχων και να δημοσιοποιηθεί η λίστα με τα ονόματα των γιατρών.

Αν και δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία, αυτό αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη. Με την εγγραφή του ο δικαιούχος, θα μπορεί να προχωρήσει και στην επιλογή του προσωπικού γιατρού.

 

Προετοιμάζουν την λίστα…

Προσωπικοί γιατροί άρχισαν ήδη ανεπίσημα να γεμίζουν τη λίστα τους με δικαιούχους του ΓεΣΥ, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας.

Την προετοιμασία των προσωπικών γιατρών σχολίασε στο ΑlphaNewsLive, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΟΑΥ, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου.

“Αυτό είναι μια ένδειξη ότι οι δικαιούχοι ενδιαφέρονται για να διασφαλίσουν τη θέση τους στο προσωπικό τους γιατρό όπως επίσης μια ένδειξη της προετοιμασίας των γιατρών μας για να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν την 1η Ιουνίου του 2019”, ανέφερε.

 

“Πέφτουν” οι υπογραφές

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των υπογραφών σύμβασης παροχής υπηρεσιών από προσωπικούς γιατρούς στο Γενικό Σύστημα Υγείας, και αυτό είναι ένα βήμα πριν την εγγραφή των δικαιούχων.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, το ενδιαφέρον αυξάνεται καθημερινά και οι εγγραφέντες προσωπικοί γιατροί έχουν ξεπεράσει τους 360 με τον αριθμό να αυξάνεται  κατακόρυφα ενόσω πλησιάζει η ημερομηνία εγγραφής των δικαιούχων.

 

Η πρώτη υπογραφή..

Στο μεταξύ το πρώτο συμβόλαιο από προσωπικό γιατρό που έχει υπογραφεί με τον ΟΑΥ, είναι του παθολόγου Μιχάλη Σαββίδη, όπως ο ίδιος επιβεβαιώνει μέσω ανάρτησής του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

“Στηρίζουμε #gesy , βοηθάμε τους ασθενείς μας και εξυπηρετούμε τους Πολίτες της χώρας μας #oay”, τονίζει.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »