Το φροντιστήριο Τ.Ι.Μ.Ε σε συνεργασία με το Level Up Design & Computer Lab ανανεώνει τον κύκλο μαθημάτων AUTODESK REVIT MEP & REVIT Architecture! Τα μαθήματα ξεκινάνε άμεσα!


Το Autodesk Revit MEP αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για σχεδιασμό και ηλεκτρομηχανική μελέτη ενώ το Revit Architecture καλύπτει όλες τις εντολές για τον κτιριακό σχεδιασμό. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μιας ΒΙΜ (Building Information Modeling) εφαρμογής, σε αντίθεση με τις εφαρμογές CAD, το Revit είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ελέγξει δυναμικά τις πληροφορίες ενός εξελιγμένου κτιριακού μοντέλου, επιτρέποντας έτσι σε μια μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε πολύ λιγότερο χρόνο. Κάθε κτιριακό μοντέλο που δημιουργείται στο Revit αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη μελέτη η οποία είναι αποθηκευμένη σε ένα αρχείο το οποίο αποτελεί βάση δεδομένων. Αυτό διευκολύνει τις αλλαγές στη μελέτη, αφού για κάθε αλλαγή, αυτόματα ενημερώνονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μελέτης.

 

Τα μαθήματα γίνονται σε τμήματα των 6 ατόμων, τις ημέρες και ώρες της δικής σας επιλογής και απευθύνονται σε Πολιτικούς μηχανικούς, Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους μηχανικούς και Αρχιτέκτονες μηχανικούς.

FOLLOW US AT TIME, AND LEVEL UP!

Περισσότερες πληροφορίες στο 24400767

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »