Η Unicars λανσάρει νέα εφαρμογή chat στην ιστοσελίδα της


Η Unicars παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή chat στην ιστοσελίδα της για καλύτερη και πιο αποτελεσματική πλοήγηση. Μέσω της νέας αυτής εφαρμογής, η Unicars ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία, επιδιώκοντας να εμπλουτίσει την εμπειρία των καταναλωτών της.  Στόχος είναι οι καταναλωτές να μπορούν να παίρνουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους το συντομότερο δυνατό. Η εφαρμογή chat είναι εύκολη στη χρήση αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος να βρεις γρήγορα και άμεσα πληροφορίες.

Η δημιουργία της νέα εφαρμογής πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υπόσχεσης της εταιρίας για μοναδικές εμπειρίες στο διαδίκτυο. Το τελευταίο αποτελεί για τη Unicars την πρώτη γραμμή στην οποία εφαρμόζεται η ψηφιακή διαφάνεια και διαχείριση όλης της πληροφορίας σε ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες της. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται αφενός το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας και αφετέρου το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τους πελάτες της.

Μέσω της πρωτοποριακής ιστοσελίδας της Unicars, οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τις υφιστάμενες προσφορές σε όλα τα μοντέλα των μαρκών της εταιρίας. Εκεί μπορεί κάποιος να βρει τιμοκαταλόγους, πληροφορίες για διαθέσιμους κινητήρες, τεχνικά χαρακτηριστικά και επίπεδα εξοπλισμού για όλες τις μάρκες και μοντέλα που υπάρχουν στη γκάμα. Επίσης, να διαμορφώσει online το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει όπως ακριβώς το θέλει, να ζητήσει test drive, να διευθετήσουν ραντεβού για τις υπηρεσίες του συνεργείου και ακόμα να αποστείλουν μήνυμα για άμεση πληροφόρηση.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και οι σύγχρονες ανάγκες της εποχής έχουν αναμφίβολα οδηγήσει τη Unicars να πρωτοπορεί με νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου κάτω από τον ομπρέλα του Unicars 4 All. Μια πρωτοβουλία της Unicars που είναι άρρηκτα συνδεμένη με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες – Driving your stories.Κύριες Ειδήσεις

Translate »