Η Cablenet και η Ανόρθωση Αμμοχώστου προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι


Με ανακοίνωση που εξέδωσαν Cablenet και Ανόρθωσης Αμμοχώστου, ενημερώνουν ότι αποφάσισαν από κοινού να τοποθετήσουν ως κεντρικό μήνυμα το «Fair Play», στην επίσημη εμφάνισή της ομάδας της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Η Cablenet και η Ανόρθωση Αμμοχώστου προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι, το σεβασμό και το fair play και θέτουν τις βάσεις της συνεργασίας τους πάνω στις καθαρές αξίες του αθλητισμού.

Η Cablenet, αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στην εξάπλωση του αθλητισμού και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, στηρίζει έμπρακτα αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Από την πλευρά της η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ως Αθλητικός Σύλλογος με 107 χρόνια ένδοξης ιστορίας, με έμπρακτη συμμετοχή σε αγώνες προασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισονομία και τη διαφάνεια, επιθυμεί να δείξει για μία ακόμη φορά ότι η κοινωνία μας, έχει ανάγκη από σύμβολα, πέραν των αθλητικών επιτυχιών. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου πιστή στο fair play, θα παλέψει με όλα της τα μέσα για να το πετύχει, μεταφέροντας μηνύματα εκτός των γραμμών του γηπέδου. Σεβόμενοι τους αντιπάλους της και αυτή την ενέργεια τη θέτει, στη βάση της ευγενούς άμιλλας.

Με βασική μας αρχή τα λόγια του Νέλσον Μαντέλα ότι «Ο Αθλητισμός έχει την δύναμη να αλλάξει τον κόσμο», πορευόμαστε μαζί και δείχνουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό εργαλείο κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για ακόμα περισσότερους, αποφασίζουμε από κοινού να τοποθετήσουμε ως κεντρικό μήνυμα το «Fair Play», στην επίσημη εμφάνισή της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Σε αυτές τις βάσεις θέσαμε τη συνεργασία μας ένα χρόνο πριν και έτσι θα συνεχίσουμε, με ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν και να μεταφέρουν δυνατά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.Κύριες Ειδήσεις

Translate »