Η Μπύρα ΚΕΟ στις υπεραγορές ASDA στο Ηνωμένο Βασίλειο


Αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Αγγλία

Ακόμα μια μεγάλη εμπορική συμφωνία πέτυχε η ΚΕΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά τα TESCO και τα MORRISONS, η αγαπημένη μπύρα της Κύπρου θα βρίσκεται πλέον και στα καταστήματα ASDA. Η αλυσίδα υπεραγορών ASDA, η οποία δημιουργήθηκε το 1965, είναι θυγατρική εταιρεία της Walmart Αμερικής και αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Αγγλία μετά την TESCO και την Sainsbury’s.

Με αυτή τη νέα σημαντική συνεργασία, η μπύρα ΚΕΟ καταφέρνει, σε μια δύσκολη περίοδο, να ενισχύσει περισσότερο την παρουσία της στην αγορά του Ηνωμένου βασιλείου, αφού τα 91 καταστήματα ASDA στα οποία θα τοποθετηθεί άμεσα η μπύρα ΚΕΟ, αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά στο μέλλον.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στις προσπάθειες αύξησης του μεριδίου αγοράς της μπύρας ΚΕΟ σε μια ιδιαιτέρα ανταγωνιστική αγορά που κατακλύζεται από τοπικές και διεθνείς μάρκες μπύρας. Επιπρόσθετα, η παρουσία της μπύρας ΚΕΟ στα ράφια της ASDA θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας και είναι ένα ακόμα βήμα στην επιτυχημένη πορεία που παρουσιάζει το συγκρότημα της ΚΕΟ τα τελευταία χρόνια.Κύριες Ειδήσεις

Translate »