Διδασκαλία του προγράμματος ENGINO στο T.I.M.E. Private Institute


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H ENGINO, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, έχει ετοιμάσει ίσως το πιο επιστημονικά ανεπτυγμένο πρόγραμμα διδασκαλίας ΣΤΕΜ & ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ διεθνώς, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε πάρα πολλές χώρες μέχρι τώρα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Από το Σεπτέμβριο του 2021, θα ξεκινήσει και η πλήρης εφαρμογή του προγράμματος σε επιλεγμένα σχολεία της Κύπρου και στο πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο της ENGINO στη Λεμεσό.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε επιλέξει το T.I.M.E. Private Institute να αναλάβει την διδασκαλία του προγράμματος ENGINO στην επαρχία Λάρνακας, γιατί όχι μόνο διαθέτει άνετους και εγκεκριμένους χώρους διδασκαλίας αλλά γιατί έχει επενδύσει σημαντικά και στον πλήρη εξοπλισμό μιας εξειδικευμένης αίθουσας ρομποτικής και makerspaceENGINO.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την πολύωρη εκπαίδευση και πιστοποίηση του διδακτικού προσωπικού του T.Ι.Μ.Ε., θα διασφαλίζει ότι τα παιδιά της Λάρνακας θα έχουν τη μέγιστη ωφέλεια από το πρόγραμμα διδασκαλίας ΣΤΕΜ της ENGINO, ανακαλύπτοντας παίζοντας τα μυστικά της Τεχνολογίας και της Επιστήμης.

engino #creates with #Team_Time
#timers_team
#movingforward
#shapingbrightfuturesΚύριες Ειδήσεις

Translate »