TROY: Ένα οικιστικό χωριό στολίδι στην ανατολική Λάρνακα


Πηγή: inbusiness.com.cy

Ένα οικιστικό χωριό εντός της Πύλας, που θα αναζωογονήσει όχι μόνο τη συγκεκριμένη κοινότητα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Λάρνακας, ετοιμάζει η NCH Capital Inc., με ορίζοντα υλοποίησης το 2023.

Πρόκειται για το έργο με την ονομασία TROY, το οποίο θα βρίσκεται εντός 23.000 τ.μ., βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αμμοχώστου, και θα αποτελείται από 280 διαμερίσματα που θα λειτουργούν ως ένα μοντέρνο θέρετρο με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες, αφού θα συνοδεύεται από εμπορικές υπηρεσίες όπως εστιατόρια, καφετέριες, φαρμακείο, πισίνες, spa, γυμναστήριο κ.α.

Οι κατασκευαστικές εργασίες υπολογίζονται να αρχίσουν εντός του 2022.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο προσφέρεται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση ή και ως δεύτερη, εξοχική κατοικία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το TROY αποτελεί μέρος των γενικότερων σχεδιασμών και επενδύσεων που η NCH Capital Inc. ετοιμάζει στην περιοχή της Πύλας και ευρύτερα της Λάρνακας, δεδομένων των προοπτικών που η εταιρεία διαβλέπει να υπάρχουν στη συγκεκριμένη περιοχή για αναβάθμιση του προσφερόμενου τουριστικού και οικιστικού προϊόντος.

Στο πλαίσιο αυτό η NCH Capital Inc., με οικιστικές και τουριστικές επενδύσεις και έργα συνολικού κόστους περίπου €200 εκατ., φιλοδοξεί να επιφέρει ολοκληρωτικό lifting στην περιοχή της Πύλας, αφού πέραν του οικιστικού χωριού TROY, προχωρεί στην παράλληλη υλοποίηση άλλων δύο μεγαλεπήβολων έργων.  Του «Floating Scapes», ενός μεικτού τουριστικού χωριού πέντε αστέρων σε παραθαλάσσια έκταση γης 33.000 τ.μ. η οποία βρίσκεται δίπλα στο πρώην ξενοδοχείο Beau Rivage, καθώς με την ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας, σε συνδυασμό με κτήριο διαμερισμάτων τεσσάρων αστέρων, που θα ανεγερθεί στον χώρο όπου σήμερα βρίσκεται το Beau Rivage.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »