Quality Lodge BW Premier Collection: Το νέο στολίδι της Λάρνακας (photos)


Tο Quality Lodge, BW Premier Collection είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο που ανοίγει τις πόρτες του στις 25 Ιουλίου. Βρίσκεται στη Λάρνακα, στο δρόμο Δεκέλειας σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα.

Στεγάζεται σε ένα τετραώροφο κτίριο και διαθέτει 26 δωμάτια 62 κλινών με μοντέρνα διακόσμηση, άνετο καθιστικό και μεγάλο μπαλκόνι με φανταστική θέα. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει 21 ευρύχωρα δωμάτια ενός υπνοδωματίου και 5 διπλές σουίτες. Τα μεγάλα και άνετα δωμάτια που διαθέτει το ξενοδοχείο θα προσφέρουν άνεση και ξεκούραση στους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Το εκπληκτικό είναι ότι οι πρώτοι επισκέπτες του καταλύματος, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι τους χώρους του και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία αυτή.

Το Quality Lodge, BW Premier Collection διαθέτει γυμναστήριο, εστιατόριο στο ισόγειο, lobby bar, εποχιακό pool bar με εξωτερική τεράστια πισίνα για μικρούς και μεγάλους και παιδότοπο.

Το Serenity Restaurant, που βρίσκεται στο ισόγειο, σερβίρει πρωινό μπουφέ από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί και είναι ανοιχτό για μεσημεριανό και βραδινό από τις 11:30 μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Το Q3 Avenue Bar βρίσκεται στο lobby και είναι ανοιχτό από τις 18:00 το πρωί μέχρι τις 01:00 το βράδυ. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στην υπέροχη βεράντα του με θέα την μαγευτική πισίνα.

Στον εξωτερικό χώρο του ισογείου βρίσκεται το Allure Pool Bar που είναι ένα εποχιακό μπαρ δίπλα στην πισίνα και είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το βράδυ. Η πισίνα μαγνητίζει κατευθείαν τα βλέμματα και των πιο απαιτητικών του υγρού στοιχείου, αφού είναι αρκετά μεγάλη συνδυάζοντας τρεις πισίνες σε μία. Έχει ένα σιντριβάνι, μια παιδική πισίνα και μια πισίνα ενηλίκων. Είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Το Quality Lodge, BW Premier Collection είναι μέλος της Διεθνούς Αλυσίδας Best Western.

Το Best Western Premier Collection Larnaca ιδιοκτησίας της Quality Group, θα λειτουργήσει υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hospitality, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Κύπρο.

Διεύθυνση: Βακχμών 9, Ορόκλινη 7041 Λάρνακα
Τηλέφωνο: 24505400



Κύριες Ειδήσεις





Translate »