Breaking News

Quality Group: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το 17όροφο ION TOWER


Γράφει το City of Larnaka

 

Η εταιρεία Quality Group προχωρά στην υλοποίηση του νέου της έργου επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΟΝ ΤΟWΕR. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα από τα τρία που θα που έχουν σχεδιαστέι στη συγκεκριμένη λεωφόρο με το ένα κτίριο να έχει ολοκληρωθεί και να έχει πωληθεί.

Το νέο central business district (CBD), στο οποίο έχει ισχυρή παρουσία η Quality Group, με περισσότερα από δέκα έργα, ξεκινά από τα φώτα της Πυροσβεστικής και καταλήγει στον κυκλικό κόμβο του K-Cineplex και αποτελεί και σήμερα μια λεωφόρο με έντονη παρουσία μεγάλων εταιρειών μιας εξ αυτών καθι τα κεντρικά γραφεία της Quality Group. Στα πλαίσια αυτά πριν από 3 ο όμιλος ξεκίνησε το σχεδιασμό τριών καινούργιων εμπορικών κτιρίων στοχεύοντας να καταστήσει τη συγκεκριμένη λεωφόρο ως το νέο επιχεριηματικό spot της πόλης μας.

Η Quality Group πρασινίζει για τα καλά τη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη

Μπορεί η πανδημία κάπως να καθυστέρησε το όλο εγχείρημα εν τούτοις όμως η εταιρεία έβαλε ήδη τις μπουλτόζες και ξεκίνησε και επίσημα την έναρξη των εργασιών του 17όροφου ION TOWER.

Το έργο θα έχει θα καλύπτει μια έκταση 1857τ.μ, μεσοπάτωμα 77 τ.μ., ισόγειο με καφετέρια και εστιατόρια έκτασης 154 τ.μ., υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης με 35 θέσεις παρκινγκ.

Κάθε όροφος του «Q2» έχει έκταση 113 τ.μ., με αρκετό χώρο στον οποίο διαχωρίζονται γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων.

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια και των αναπτύξεων που θα απαρτίζουν το CBD έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο scp architects – engineers.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »