Breaking News

Quality Group: Ενημερωτική Διάλεξη «Οι επερχόμενες μεταλλάξεις και η μετά COVID-19 εποχή»


Προσκαλείστε στην ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Οι επερχόμενες μεταλλάξεις και η μετά COVID-19 εποχή» η οποία θα φιλοξενήσει ομιλητές διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες, την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 και ώρα 17:30 στο Q Blu Plaza του Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα. Θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» και εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου εταιριών Quality Group.

 

Η εκδήλωση έχει σκοπό να αναδείξει την επιστημονική πτυχή του θέματος, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στους ομιλητές:

 

  • «Ποια είναι τα επιχειρήματα για εμβολιασμό έναντι του COVID-19»

Δρ. Γεώργιος Πάνος, Ειδικός Παθολόγος και Λοιμωξιολόγος

 

  • «Οι επερχόμενες μεταλλάξεις του ιού SARS-CoV-2 και η μετά COVID-19 εποχή»

Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης, Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και Ιδρυτικό Μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών

 

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με βάση τις ισχύουσες Υπουργικές Αποφάσεις.

 

Λόγω των περιοριστικών μέτρων παρακαλείται το κοινό να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 80007766, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 και ώρα 12 το μεσημέρι.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »