Breaking News

Η VTT Vasiliko Ltd ενισχύει την τοπική κοινότητα και την εκπαίδευση


Η VTT Vasiliko Ltd (VTTV) με αίσθημα ευθύνης στέκεται διαχρονικός υποστηρικτής της τοπικής κοινωνίας και το δείχνει εμπράκτως στηρίζοντας πολύπλευρα τις κοινότητες Καλαβασού, Ζυγίου-Μαρί και τους κατοίκους της περιοχής.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά θετικά στο αίτημα του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί για κάλυψη μέρους των εξόδων του προγράμματος σίτισης των μαθητών, προσφέροντας για τον σκοπό αυτό €10.000 ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως ολοήμερο σχολείο για τη διευκόλυνση των γονέων.

Επιπρόσθετα, η VTTV προσέφερε στο Νηπιαγωγείο Καλαβασού το ποσό των €2000 για την αγορά καινούργιου φωτοτυπικού μηχανήματος.

Την επιταγή παρέδωσε ο Γενικός Διευθυντής της VTTV, κ. Θάνος Πατρίκης, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου, κ. Αντώνη Αντωνίου στην παρουσία της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί κας. Μαργαρίτας Αγαθοκλέους και των κοινοταρχών Ζυγίου κας Γεωργίας Μιχαήλ και Μαρί κας Μαρίας Γεωργίου, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τη VTTV για τη διαχρονική στήριξη που παρέχει προς το σχολείο.

Ο Γενικός Διευθυντής της VTTV, κ. Θάνος Πατρίκης, δήλωσε πως η εταιρεία παραμένει σταθερός συμπαραστάτης της τοπικής κοινωνίας και αρωγός σε δράσεις που έχουν στόχο την στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και ειδικότερα των παιδιών και διαβεβαίωσε πως η VTTV ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τα μέλη της τοπικής κοινότητας.

Επιπλέον, για φέτος, η VTTV προσφέρει το χριστουγεννιάτικο κουπόνι στους κατοίκους του Μαρί. Αυτή η κίνηση αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας προς την τοπική κοινότητα και την επιθυμία της να συμβάλει στην ευημερία των κατοίκων. Ευχόμαστε σε όλους ευτυχισμένες γιορτές!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »