Breaking News

Q Boutique Hotel: Το παλιό με το καινούργιο στην καρδιά της Λάρνακας


Ένα μείγμα παραδοσιακού και μοντέρνου σχεδιασμού αποτελεί το Q Boutique Hotel, το οποίο ανεγείρεται στην καρδιά της Λάρνακας.

 

Το διατηρητέο κτήριο βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, μόλις 500 μέτρα από την παραλία Φοινικούδες και από τις παραλίες με μπλε σημαία.

 

qboutique2

 

Για επαγγελματικές συναντήσεις
Θεωρείται η ιδανική επιλογή διαμονής για επιχειρηματίες, αλλά και επισκέπτες που αναζητούν μία πιο εκλεπτυσμένη διαμονή στην πόλη του Ζήνωνα.

 

qboutique01

 

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, μαζί με το υπαίθριο patio, παρέχουν λειτουργικότητα και λύσεις σε όσους θέλουν να διευθετήσουν επαγγελματικές συναντήσεις και συγκεντρώσεις, συνδυάζοντας επιχειρηματικές δραστηριότητες και ελεύθερο χρόνο.

 

qboutique5

 

Έτοιμο στο τέλος της χρονιάς
Το έργο, το οποίο ανήκει στην Quality Group, υπολογίζεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2019, με τις εργασίες να προχωρούν εντατικά.

qboutique02
Η περιοχή του έργου έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια μία ευρεία εμπορική και τουριστική ανάπτυξη,  καθώς γνωστά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και τράπεζες είναι μόλις μερικά μέτρα μακριά.
qboutique6
Το τετραώροφο κτήριο, το οποίο συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο, διαθέτει συνολικά 40 ευρύχωρα δωμάτια, ανάμεσά τους 36 δίκλινα δωμάτια και τέσσερις μονόκλινες σουίτες, κατάλληλες για φιλοξενία ατόμων με αναπηρίες.
qboutique03
Πισίνα στην ταράτσα
Χώρος υποδοχής, περιοχή λόμπι, καφετέρια, wine bar, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, όπως επίσης και υπαίθριο patio, είναι μερικοί από τους χώρους του ξενοδοχείου.
qboutique04
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αποφασίστηκε τελικά, το Q Boutique Hotel θα διαθέτει και πισίνα στη ταράτσα.
qboutique05

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »