Breaking News

Orthodoxou Employment Bureau: Εξασφαλίζει το ιδανικό προσωπικό


Η Orthodoxou Employment με έδρα την Λάρνακα και με υποκαταστήματα σε Ξυλοφάγου και Παραλίμνι, είναι μέλος του Ομίλου Orthodoxou Group of Companies και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εργοδότησης εργατικού προσωπικού από τρίτες χώρες στην Κύπρο, απαριθμώντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Η εταιρεία είναι πλήρως αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας (Αρ. Άδειας: 152), ενώ παράλληλα είναι μέλος και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Γραφείων Εξεύρεσης Εργασίας.

Η Orthodoxou Employment Bureau ειδικεύεται στην εξεύρεση ανειδίκευτων εργατών, όπως καμαριερών, οικιακών βοηθών, κηπουρών, γεωργών και κτηνοτρόφων, αλλά και εξειδικευμένων επαγγελματιών, όπως υπαλλήλων υποδοχής, μαγείρων, αρτοποιών, κρεοπωλών, σερβιτόρων, μασέρ, συγκολλητών και προγραμματιστών, από Ινδία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Νεπάλ, Αίγυπτο, Μπαγκλαντές, Φιλιππίνες, Λίβανο και Ντουμπάι.

Το προσωπικό της εταιρείας κατανοεί πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της, παρέχοντας στους εργοδότες πιθανούς υποψηφίους, ιδανικά καταρτισμένους για τις κενές θέσεις εργασίας τους. Η εταιρεία διευθετεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όσον αφορά την εξεύρεση εργασίας, καθώς και την έκδοση της απαραίτητης βίζας για την νόμιμη παραμονή και εργοδότησή τους στην Κύπρο.

Η Orthodoxou Employment Bureau εξασφαλίζει το ‘’Ιδανικό προσωπικό για τις ανάγκες σας’’.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »