O Aνδρέας Ζαχαρίου μας μιλά για την απώλεια βάρους – Yes You Can…!!


Θέλω να μοιραστώ μαζί σας λίγα λογια για το τι πραγματικά σημαίνει αποβάλω το βαρος μου και ποσο σημαντικό επιτευγμα ειναι αυτό;

Όταν αποθηκευουμε βάρος ανεξέλεγχτα δεν νιωθουμε καλά με τον εαυτο μας και γενικά στην ζωη μας. Πολλες φορές βρίσκουμε δικαιολογιες, δεν παιρνουμε την ευθύνη να αλλαξουμε την κατάσταση μας, ενώ ταυτοχρονα κρύβουμε τα αληθινα συναισθηματα μας, τα οποία ειναι γεματα απογοήτευση και θυμό συσσωρευμένα για την κατάσταση μας. Όλα αυτά εχουν ως αποτέλεσμα να μειωνουν την αυτόεκτιμηση και αυτοπεποιθηση μας και κυριως όσον αφορά στην απόκτηση ενός ισσοροπημένου σώματος και τρόπου ζωης. Δυστυχώς, οσο δεν παίρνουμε την ευθυνη μας απλά αυξάνουμε χωρίς να το θέλουμε το συναισθημα της ανικανοτητας μας να δουμε και να διαχειριστουμε την κατασταση μας.

 


Αν προσέξετε, τα συναισθηματα των ανθρωπων που δεν ειναι ικανοποιημένοι με την ζωή τους και δεν εχουν χρόνο για τον εαυτο τους καταλήγουν να γίνονται ευάλωτοι με το σωματικό τους βάρος.
Πολλές φορές αυτοι οι ανθρώποι λειτουργουν με αγχος, μανία ελεγχου, γεμίζουν με ανασφαλεια και καταλήγουν να απομακρύνονται απο την ιδέα να ζουν χαρούμενοι, υγιείς και ευτυχισμένοι.
Οι ανθρώποι ταυτίζονται με το σωμα τους και θεωρούν οτι δεν αξίζουν να περνούν καλά, ούτε να βγαίνουν εξω να διασκεδαζουν την ζωη τους διοτι στα μάτια του κόσμου δεν ειναι τέλειοι και αποδεχτοί.


Αποφασίζω με ευθύνη να αλλάξω την ζωη μου τότε αποκτώ ενθάρρυνση, πίστη και αυτοπεποίθηση που βοηθουν στο να απελευθερώσω εύκολα βάρος με στοχο το υγιές σώμα. Αυτός ο καινούργιος τρόπος σκέψης και ζωής απελευθερώνει ολα τα αρνητικά συναισθηματα θυμού απογοήτευσης και αποδυνάμωσης. Λεει Ναι στην ζωή και ξεκινάς να βλέπεις την ζωή, με αλλο μάτι.

 

Σας συγχαίρω όλους όσους αποφασίζετε την αλλαγή αυτή και καταλαμβαίνω την δύναμη που καταβάλετε να αλλαξάτε την ζωή σας μέσα απο το βάθος της ψυχης μου, συγχαρητήρια. Yes You Can…!!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »