Larnaca Tower: Δύο πύργοι αναμένουν πράσινο φως


Στο Τμήμα Περιβάλλοντος βρίσκεται η τελική περιβαλλοντική έκθεση που υπέβαλε η Lanomex Co Ltd για την ανέγερση των δύο εντυπωσιακών πύργων Larnaca Tower, στην περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

 

 

Ένα από τα δύο πολυώροφα κτήρια του γνωστού πια έργου θα λειτουργεί ως ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ το άλλο ως κτήριο 30 ορόφων με πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία.

Η έκθεση υποβλήθηκε για την εταιρεία του Ρώσου μεγιστάνα, Νικολάι Ποταπένκο, ο οποίος τελικά, παρά τις αντιδράσεις, επέμεινε και στήριξε το έργο, το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει ριζικά την εικόνα της παραλιακής Λάρνακας.

Το έργο χωροθετείται περίπου 250 μέτρα νοτιοδυτικά από τη Μαρίνα Λάρνακας και ανατολικά από το κέντρο της πόλης.

Σκοπός, μέσα από τη λειτουργία του Larnaca Tower, είναι η φιλοξενία χρηστών/τουριστών σε συνδυασμό με την άνετη διαμονή τους σε πολυτελή διαμερίσματα και σε κλίνες του ξενοδοχείου, καθώς και η παροχή υπηρεσιών σε αυτούς.

 

 

Παράλληλα, αναμένεται ότι η λειτουργία του προτεινόμενου έργου θα εμπλουτίσει περαιτέρω τις οικονομικές δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής και να ενδυναμώσει τον κοινωνικό και οικονομικό χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής με τη δημιουργία γραφειακών χώρων, εστιατορίου και bar.

 

Ξενοδοχείο πέντε αστέρων και 30ώροφο κτήριο με διαμερίσματα
Οι δύο μεμονωμένες αναπτύξεις που θα συναποτελούν το Larnaca Tower είναι ένα ξενοδοχείο και ένα κτήριο 30 ορόφων. Το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων και δέκα ορόφων θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 100 δωμάτια, δύο πισίνες, εστιατόρια και γυμναστήριο.

Το 30ώροφο κτήριο δίπλα του θα περιλαμβάνει πολυτελή διαμερίσματα, γραφεία, δύο επίπεδα χώρων στάθμευσης, δύο πισίνες και κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο, εστιατόρια και bar, καθώς επίσης αίθουσα τελετών και δεξιώσεων.

Οι κατασκευαστικές εργασίες υπολογίζεται να διαρκέσουν περίπου δύο χρόνια.

 

Logo - InBusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »