Breaking News

H νέα δημοτική αγορά πλησιάζει – Mαζί της και δυο εστιατόρια που θα εντυπωσιάσουν το κοινό


Μπορεί η ιστορία της να θυμίζει λίγο γιοφύρι της Άρτας όμως η νέα δημοτική αγορά , μετά την ακύρωση της συμφωνίας με τον αρχικό εργολάβο και την είσοδο του νέου εργολάβου στο έργο οδευεί επιτέλους σε ολοκλήρωση και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παραδωθεί αρχές του νέου έτους.

Η λειτουργία της νέας αγοράς αναμένεται να φέρει νέος αέρα στο κέντρο της Λάρνακας καθώς πρόκειται για ένα χώρο όπου εκτός από τη Δημοτική Αγορά θα λειτουργήσουν 2 εστιατόρια και 2 σνακ μπαρ.

Όσο αναφορά τα εστιατόρια πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα american street food μαγαζιά του νησιού και το άλλο θα είναι ένα από τα πιο τα φημισμένα εστιατόρια της Λευκωσίας και της Κύπρου, που έχει τεράστιο following και θαυμαστές.

Η επιχειρηματική ομάδα που έχει αναλάβει τα 2 εστιατόρια αποτελείται από νέους entrepreneurs από τη Λάρνακα με χρόνια εμπειρίας στο entertainment industry. Όπως αναφέρουν στη σελίδα μας η ομάδα θα συνεργαστει με άλλους νέους entrepreneurs, από άλλες πόλεις της Κύπρου που έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο διάσημα εστιατόρια και street food μαγαζιά του νησιού

Τόσο εμείς όσο και η Λάρνακα αναμένει αυτό νέο διαφορετικό spot της πόλης μας όπου θα μπορείς να συνδυάσεις ψώνια και με καφέ ή φαγητό.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »