Cyta: Με ταχύτητες 4.5G


Χαράσσει και πάλι τον δρόμο και φέρνει σήμερα το αύριο στην επικοινωνία

Το μεγάλο έργο της ολικής αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Cyta, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της, στη Λευκωσία.

H Πρόεδρος της Cyta κα Ρένα Πάνου Ρουβιθά, σημείωσε ότι στο πλαίσιο του δημόσιου χαρακτήρα της, η Cyta επιβάλλεται να κινείται με ταχύτητα, ευελιξία, αποτελεσματικότητα και επιχειρηματική λογική μέσα σε ένα σκληρά ανταγωνιστικό περιβάλλον, και την ίδια στιγμή οι κινήσεις της να καθορίζονται από ένα πλαίσιο αρχών διαφάνειας και ακεραιότητας. Τόνισε επίσης ότι σήμερα, η Cyta αποδεικνύει, ακόμα μια φορά, ότι ήταν και θα είναι εδώ, πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος στην εξέλιξη της επικοινωνίας. Με τη νέα γενιά δικτύων της, η Cyta χαράσσει και πάλι το δρόμο και φέρνει σήμερα το αύριο στην επικοινωνία.

O Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Μιχάλης Αχιλλέως, ανέφερε ότι, η εξέλιξη είναι μια συνεχής πορεία για τη Cyta και γι’ αυτό συνεχίζει να επενδύει όλο και περισσότερο σε λύσεις που καθιστούν τα δίκτυά της σημαντική πλατφόρμα καινοτομίας και ανάπτυξης, αλλά κυρίως μεταμορφώνουν και διευρύνουν την ανθρώπινη επικοινωνία. Συνέχισε λέγοντας ότι η Cyta μετουσιώνει σε πράξη και ικανοποιεί τις τάσεις που τη διατηρούν συναφή με τις ανάγκες των πελατών της, οι οποίοι επιζητούν ευελιξία, ευκολία και ταχύτητα που ενσωματώνει συνδυαστικά και αδιάλειπτα το φυσικό και τον ψηφιακό τους κόσμο.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Παναγιώτης Χατζηδάκης τόνισε ότι με την τεχνολογία 4.5G και με την αξιοπιστία που το χαρακτηρίζει, το νέο αναβαθμισμένο δίκτυο της Cytamobile-Vodafone αποτελεί, το πλέον απαραίτητο εργαλείο για όλες τις μικρές ή μεγάλες καθημερινές στιγμές.

Για τη μεγάλη αυτή εξέλιξη στην τεχνολογία του δικτύου της Cyta, μίλησε ο Ανώτερος Διευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής, κ. Χρύσης Φοινιώτης, ενώ ο Ανώτερος Διευθυντής Εμπορικών Υπηρεσιών, κ. Γιάννης Κουλίας, μίλησε για τα πλεονεκτήματα του δικτύου για τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, η Cyta θέλει και μπορεί να πρωτοπορεί και το 4.5G είναι ακόμα μια απόδειξη.

O κ. Φοινιώτης ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του δικτύου και τους λόγους που το τοποθετούν μεταξύ των καλύτερων δικτύων στον κόσμο. Με πέραν του 99.5% γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη σε 3G και 75% πληθυσμιακή κάλυψη σε 4G, οι πελάτες της Cyta μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του γρηγορότερου και πιο εξελιγμένου τεχνολογικά δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο. O κ. Φοινιώτης τόνισε επίσης, ότι ενώ αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται το 4.5G, το οποίο ήδη λειτουργεί με 50 σταθμούς βάσης σε όλα τα αστικά κέντρα και στις κύριες τουριστικές περιοχές του νησιού, εξυπηρετώντας έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών, προσφέροντας τους μέχρι και 525 Mbps, πολύ σύντομα αξιοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει το δίκτυο 4.5G, η Cyta θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της ταχύτητες μέχρι και 700 Mbps.

Ο κ. Κουλίας αναφέρθηκε στην αναβαθμισμένη εμπειρία που θα έχουν οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone, τόσο της καταναλωτικής, όσο και επιχειρηματικής αγοράς. Με την κατακόρυφη αύξηση των ταχυτήτων, αυξάνεται η παραγωγικότητα και επιταχύνεται η άμεση σύνδεση όλων των προσωπικών έξυπνων συσκευών σε ένα ενιαίο οικοσύστημα.

Τόνισε ότι με το νέο δίκτυο 4.5G αλλάζει πρακτικά η ζωή και η καθημερινότητα των πελατών αφού, μέσω του, απολαμβάνουν πολύ ψηλές ταχύτητες πλοήγησης, άμεσο κατέβασμα μουσικής και βίντεο, ταχύτατο ανέβασμα στα κοινωνικά δίκτυα, υψηλής ποιότητας θέασης στο διαδίκτυο και άλλα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσει κάποιος ολοκληρωτικά την εμπειρία του 4.5G, είναι να διαθέτει smartphone που να υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία. Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος του 4.5G, ο κ. Κουλίας ανακοίνωσε τις προσφορές που δημιουργήθηκαν για όλους τους RED πελάτες, υφιστάμενους και νέους, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.Κύριες Ειδήσεις

Translate »