Cyprus Airways: Restart στις 9/6 με πτήσεις μόνο προς Ελλάδα και Ισραήλ!


Πηγή: www.inbusiness.com
Στις 9 Ιουνίου προγραμματίζει η διοίκηση της Cyprus Airways την επανέναρξη των πτήσεων της από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Γλαύκος Κληρίδης, δίνοντας έμφαση σε πτήσεις προς Ελλάδα και Ισραήλ.

Συγκεκριμένα ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός της εταιρείας προβλέπει πτήσεις προς τους ακόλουθους προορισμούς:
9 Ιουνίου
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ
7 πτήσεις την εβδομάδα
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ
6 πτήσεις την εβδομάδα με εξαίρεση την Παρασκευή
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
7 πτήσεις την εβδομάδα
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ
7 πτήσεις την εβδομάδα
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΡΟΔΟΣ
7 πτήσεις την εβδομάδα
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΣΚΙΑΘΟΣ
7 πτήσεις την εβδομάδα
10 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή
Κατάργηση δρομολογίου Πάφος-Αθήνα
Η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews αποφάσισε να καταργήσει το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα το οποίο έκρινε ως οικονομικά ασύμφορο, ενώ αποφάσισε να βάλει στο ψυγείο τις πτήσεις της προς τα ιταλικά αεροδρόμια, καθώς θεωρεί πως θα υπάρξει μειωμένο επιβατικό ενδιαφέρον.
Παράλληλα έχει αποφασίσει να αναστείλει μέχρι νεοτέρας και της πτήσεις που πραγματοποιούσε προς Λίβανο και Αίγυπτο.
Πηγές της εταιρείας μας ανέφεραν πως θα αργήσει λίγο και η επανέναρξη των πτήσεων προς Σλοβακία και Τσεχία, ενώ αντίθετα σύντομα θα προστεθούν και δρομολόγια προς Ελβετία.
Ενδιαφέρον για νέα δρομολόγια
Οι ίδιες πηγές μας ανέφεραν επίσης πως ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα επιδειχθεί θα καταβληθεί προσπάθεια για να προστεθούν νέα δρομολόγια προς Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Σκανδιναβικές χώρες.
Πρόσθεσαν μάλιστα πως δεν αποκλείεται σε συνεργασία με ταξιδιωτικά γραφεία της Κύπρου, να προσθέσουν και νέες ναυλωμένες πτήσεις προς ελληνικά νησιά.
Κόστος αγοράς εισιτηρίων
Σε σχέση με το κόστος αγοράς των εισιτηρίων μας τονίστηκε αρμοδίως πως ενδεχομένως να υπάρξουν αυξήσεις καθώς οι εταιρείες θα επωμίζονται και το κόστος απολύμανσης του αεροπλάνου για κάθε πτήση που θα πραγματοποιούν, κάτι το οποίο ενδεχομένως να αντισταθμιστεί από το χαμηλό κόστος αγοράς καυσίμων.
Μέτρα ασφαλείας και διευκρινίσεις
Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας, τόνισαν πως υποχρεωτικά οι επιβάτες θα πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου / καλύμματα από τη στιγμή που φτάνουν στο αεροδρόμιο και στις πτήσεις της Cyprus Airways.
Σημειώνει μάλιστα πως οι μάσκες προσώπου / καλύμματα δεν πρέπει να τοποθετούνται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών, σε άτομα που δυσκολεύονται να αναπνεύσουν και σε άτομα που δε θα μπορούσαν να αφαιρέσουν το κάλυμμα χωρίς βοήθεια.
Η εταιρεία τέλος αναμένει διευκρινίσεις σε σχέση με τους προορισμούς που θα είναι υποχρεωτικό το τεστ κορωνοϊού 72 ώρες πριν την πτήση.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »