BOC WalletApp: Από σήμερα πληρώνουμε χωρίς πορτοφόλι


Μια νέα εποχή στον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας αρχίζει, χάρη στο BOC Wallet App που μπαίνει από σήμερα στη ζωή μας. Μπορούμε να κυκλοφορούμε πια χωρίς πορτοφόλι και να πληρώνουμε για όλες τις συναλλαγές μας, με το κινητό μας τηλέφωνο. 

 

Οι αγορές μέσω του κινητού τηλεφώνου, είναι το μέλλον στις συναλλαγές για αυτό και η εφαρμογή του BOC Wallet App από την Τράπεζα Κύπρου θεωρείται ως ιδιαίτερα σημαντική. Εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, αλλά και των Digital Στρατηγικών αποφάσεων της, ώστε να παρέχει στους πελάτες της, άμεσα τις πιο σύγχρονες επιλογές εξυπηρέτησης.

Με την κίνηση αυτή η Τράπεζα Κύπρου, παρέχει τη δυνατότητα για μετάβαση από το πλαστικό στο ψηφιακό χρήμα.

Με ασφάλεια, γρήγορα και απλά
Η νέα εποχή στις συναλλαγές των πελατών είναι ιδιαίτερα απλή στην εφαρμογή της. Το μόνο που ο χρήστης έχει να κάνει, είναι να κατεβάσει στο κινητό του το BOC Wallet App και να καταχωρήσει σε αυτό τις κάρτες Visa του της Τράπεζας Κύπρου.

Το BOC Wallet App είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές Android με λειτουργικό 5.0+,  είναι δωρεάν και αφορά μόνο τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

 

bocwalletapp2

 

Πως γίνεται η συναλλαγή;   

  • Για συναλλαγές κάτω των €20 ο χρήστης ενεργοποιεί την οθόνη του κινητού του και τη φέρνει κοντά στο τερματικό POS (ηλεκτρονικό ταμειακό σύστημα) με την οθόνη προς τα πάνω. Το BOC Wallet αυτόματα ενεργοποιείται και η συναλλαγή ολοκληρώνεται.
  • Για συναλλαγές πάνω των €20, ακολουθείται η ίδια διαδικασία, προσθέτοντας απλά το προσωπικό του κωδικού (Pin) της κάρτας του για την έγκριση της συναλλαγή και στην συνέχεια πλησιάζει ξανά το κινητό του τηλέφωνο στο POS για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

 

 

Νέα εποχή στις συναλλαγές
Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, Δρ. Χάρης Πουαγκαρέ», δήλωσε ότι «η νέα σημαντική αυτή υπηρεσία, εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης της digital στρατηγικής της Τράπεζας και της παροχής ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Το BoC Wallet App, είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο εγκαθίσταται δωρεάν από το Google Store, και στο οποίο ο κάτοχος εισάγει την κάρτα/ κάρτες VISA που έχει στην κατοχή του. Έτσι, κάθε φορά που πραγματοποιεί αγορά σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, αντί να χρησιμοποιεί το πλαστικό της κάρτας, πλέον θα έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS) και να ολοκληρώσει άμεσα την πληρωμή του απλά, εύκολα και γρήγορα. Το BoC Wallet App προσφέρει επιπλέον ασφάλεια, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία Tokenization, πράγμα που σημαίνει ότι τα πραγματικά στοιχεία της κάρτας κρυπτογραφούνται χωρίς να αποθηκεύονται στην εφαρμογή ή σε οποιοδήποτε μέρος της τηλεφωνικής συσκευής. Με το BoC Wallet App, η Τράπεζα απευθύνεται σε όλους τους κατόχους Kαρτών VISA της Τράπεζας Κύπρου που έχουν Android Smartphone».

 

Από την πλευρά της η Andreana Pappas, Country Manager της Visa στην Κύπρο δήλωσε «Η βιομηχανία πληρωμών έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, καθώς έχει επιταχυνθεί η μετάβαση από το πλαστικό στο ψηφιακό χρήμα. Η αποστολή της Visa είναι να διασφαλίσει ότι οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή που χρησιμοποιείται για πληρωμές είναι ένας ασφαλής χώρος για εμπόριο και γι’ αυτό προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και χαρακτηριστικά που βασίζονται στην ασφάλεια, όπως η υπηρεσία Visa Token Service. Είμαστε υπερήφανοι που λανσάρουμε μαζί με την Τράπεζα Κύπρου το ψηφιακό πορτοφόλι τους, με τη χρήση της πλατφόρμας Visa tokenization. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προόδου στην μακροχρόνια συνεργασία μας με την Τράπεζα Κύπρου, καθώς οι κάτοχοι καρτών Visa της Τράπεζας Κύπρου θα μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να πληρώνουν εύκολα και με ασφάλεια σε εκατομμύρια έμπορους που δέχονται ανέπαφες πληρωμές παγκοσμίως. Καθώς οι Κύπριοι υιοθέτησαν με ενθουσιασμό την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών τα τελευταία χρόνια, είμαστε βέβαιοι ότι το ψηφιακό πορτοφόλι θα μπορέσει σύντομα να επιτύχει. Το ψηφιακό πορτοφόλι που λανσάρεται σήμερα είναι μόνο η αρχή, επειδή πιστεύουμε ότι το tokenization θα αποτελέσει βασικό στοιχείο στο μέλλον για τις ψηφιακές πληρωμές, δίνοντας τη δυνατότητα να προσφέρουμε ασφαλείς και απλούς τρόπους πληρωμής ανεξάρτητα από τη συσκευή ή το κανάλι αγορών».

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »