Breaking News

ΝewZoe Developers: Έκδοση τίτλων στο έργο Irini Gardens


Η εταιρεία ΝewZoe Developers Ltd με βάση και γνώμονα την εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια για την θεμελίωση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσει τόσο το κοινό και τους αξιότιμους πελάτες της ότι έχει προχωρήσει στην έκδοση Τίτλων Ιδιοκτησίας για το έργο Irini Gardens.

Το έργο Irini Gardens αποτελείται από 2 ανεξάρτητες κατοικίες και βρίσκονται στην περιοχή Jumbo παρα το δρόμο Δεκέλειας σε μια ήσυχη περιοχή με θέα τη θάλασσα. Οι εργασίες του έργου ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2017 και ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο του 2018.

 

Η εταιρεία ακολουθώντας την διαδικασία με υπομονή, επιμονή και προτεραιότητα το όφελος των πελάτων της, κατάφερε για ακόμα μια φορά μετά από τη έγκαιρη παράδοση των Έργων της να παραδώσει τους ξεχωριστούς Τίτλους Ιδιοκτησίας στα χέρια των ιδιοκτητών τους αποδεικνύοντας ξανά ότι έχει χτίσει και συνεχίζει να χτίζει το όνομα της με βάσει την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια.

 

Η  ΝewZoe Developers Ltd συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία ενημερώνει το κοινό ότι διαθέτει άλλα 4 έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της ΝewZoe Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο +357 24 822 700, στέλνοντας email στο adamos@newzoedevelopers.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της ΝewZoe Developers Ltd

 

 

NEWZOE Developers: Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες του έργου Academia Tower – Έτοιμο show room για ξεναγήσεις

Το Academia Tower είναι  7 ορόφων με ισόγειο καλυμμένο χώρο στάθμευσης και roof garden. Οι πρώτοι 5 όροφοι φιλοξενούν από τρία διαμερίσματα, 2 υπνοδωματίων σε κάθε όροφο και ο έκτος όροφος τρία διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων, εκ των οποίων όλα διαθέτουν κατασκευή υψηλής ποιότητας εναρμονισμένα με τις τελευταίες μεθόδους ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α.

Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου που βρίσκονται στον 6ο όροφο έχουν το δικό τους roof garden στον 7ο όροφο το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη της Λάρνακας.

Δύο από τα τρία διαμερίσματα στον τελευταίο όροφο επωφελούνται επίσης από τη μέτρηση καθαρών ηλιακών συλλεκτών, προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή ένα επιπλέον οικονομικό κίνητρο.

Όλα τα διαμερίσματα θα διαθέτουν σύστημα εισόδου θυρών ήχου και βίντεο και τηλεχειριστήριο για αυτόματο άνοιγμα μπάρας για ενοικιαστές.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »