Andreas Zachariou Ηolistic Sport Clinic: Υπόσχεται Μεταμόρφωση της ζωής μας και μόνιμη αλλαγή από μέσα προς τα έξω!


Η πρώτη Ολιστική Αθλητική κλινική Andreas Zachariou, η οποία βρίσκεται στη πόλη μας, έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο της και επανέρχεται με ισχυρές υποσχέσεις για το 2017.

Συγκεκριμένα το κέντρο εργοδοτεί περίπου 24 άτομα εκ των οποίων και εξωτερικοί συνεργάτες με ένα και μόνο σκοπό: Να φέρουν την αλλαγή στο χώρο της υγείας και του fitness σε όλο το νησί.

Το Ηolistic Sport Clinic διανύει τον τρίτο χρόνο από την μέρα που μεταφέρθηκε στις καινούργιες του εγκαταστάσεις και σήμερα όπως αναφέρει και ο ιδιοκτήτης της κλίνικης, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για να κατακτήσουν μεγαλύτερα κομμάτια της κυπριακής αγοράς.  Παράλληλα, μέσα από τη δουλειά τους στοχεύουν να δώσουν λύσεις σε ευπαθείς ομάδες και τομείς της κοινωνίας που χρήζουν καίριας σημασίας αλλά είναι ξεχασμένοι.

Η στρατηγική που ακολουθούμε βασίζεται στο μοντέλο του predictive proactiveness το οποίο επιτρέπει στο κέντρο να «μεταμορφώνεται» με το δικό του τρόπο και να παρέχει την ίδια ποιότητα αποτελεσμάτων με διαφορετικές μορφές του ίδιου του προϊόντος ακολουθώντας παράλληλα τις ανάγκες της αγοράς, αναφέρει ο Ανδρέας Ζαχαρίου στο Larnaka Business News.

 

Το κέντρο σήμερα είσήγαγε τα δικά του ομαδικά προγράμματα επειδή αναγνωρίζει την ανάγκη του κόσμου να κοινωνικοποιείται αλλά και να ενισχύσει τις δυνατότητες πνευματικής χαλάρωσης, επίσης κάποιες καινοτομίες τεχνολογίας όπως εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να κάνουν προ-διάγνωση για την κατάσταση υγείας του ατόμου και έπειτα να ανατεθεί σε επαγγελματία ιατρό συνεργάτη, αλλά και η δημιουργία του πρώτου mobile application το οποίο θα είναι δίπλα στον χρήστη 24/7 για να δίνει κίνητρο αλλά και να βοηθάει το επιστημονικό προσωπικό να εξακρυβώσει την κατάσταση του χρήστη και να του δώσει ακόμη πιο ακριβή αποτελέσματα.

Αναφερόμενοι στους επερχόμενους στόχους του το κέντρο έχει σκοπό να εισαχθεί σε καινούργιες τοπικές αγορές του νησιού ενώ παράλληλα να συνεχίσει να αναπτύσει το μοντέλο επιτυχίας με σκοπό να παρέχει όσες περισσότερες υπηρεσίες χρειάζεται σήμερα ο μοντέρνος άνθρωπος με την πιο προσιτή δυνατή επένδυση. Το όραμα είναι η δημιουργία αλλαγής στην Κύπρο και έπειτα το ξεπέρασμα των συνόρων της χώρας.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »