Aυτό είναι το εντυπωσιακό 13όροφο κτίριο που ετοιμάζει η Quality


H Quality Group συνεχίζει την επενδυτική πορεία στην πόλη μας. H ανακοίνωση για τη δημιουργία επιχειρηματικού κέντρου στη λεωφόρο Δέσποινας και Νίκου Παττίχη ήταν σίγουρα μια ελπιδοφόρα είδηση καθώς δείχνει ότι η εταιρεία με τις μεγάλες της επενδύσεις εντός Λάρνακας, βάζει την πόλη στον χάρτη.

Ήδη το πρώτο από τα 4 μεγάλα έργα στην περιοχή, το ”Τhe Q” έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και σύντομα ξεκινούν οι εργασίες κατεδάφισης του κτιρίου όπου στεγαζόταν τα δημόσια έργα, όπου στη θέση του θα ανεγερθεί το ”The Q3”.

Η σελίδα μας αποκαλύπτει τα 3D σχέδια του τρίτου κατά σειρά πύργου, που θα ανεγερθεί σε μικρή απόσταση από τα προαναφερθέντα (και τα τρία θα ανεγερθούν σε μια απόσταση 500μ)

Πρόκειται για το έργο με την ονομασία «The Q2» το οποίο θα βρίσκεται στην καρδιά της νέας και αναδυόμενης κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της Λάρνακας μεταξύ K-Cineplex και Πυροσβεστικής.

Το «The Q2» προσφέρει εργονομικούς χώρους γραφείων με συνολικά 13 ορόφους, μεσοπάτωμα 77 τ.μ., ισόγειο με καφετέρια και εστιατόρια έκτασης 154 τ.μ., υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης με 59 θέσεις πάρκιγνκ. O αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός θα δώσει μια όμορφη πινελιά στην περιοχή, αφού σχεδιάστηκε ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο scp architects – engineers  που εδρεύει στην πόλη μας. 

Το νέο έργο της Quality Group σίγουρα έρχεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας καθώς ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ξένες εταιρείας για να δραστηριοποιηθούν κάτι που θα φέρει και νέες θέσεις εργασίας στην πόλη μας.

Το έργο θα προσφέρει πανοραμική θέα προς την πόλη και την Αλυκή και πρώτη σε σελίδα μας παρουσιάζει τα 3D του νέου έργου που θα αποτελέσει στολίδι για την πόλη μας.

       

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »