Aντώνης Αντωνίου: Εποικοδομητική η παρουσία μας στην έκθεση WTM Λονδίνου


Γράφει το Larnaka Business News 

Στη 2η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου βρέθηκε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Pluton Travel & Tours. Μιλώντας στο Larnaka Business News ο κ. Αντωνίου μας ανέφερε:

Έχοντας επιστρέψει από το Λονδίνο σίγουρα φέρνω μαζί μου νέες συνεργασίες για πανέμορφους προορισμούς. Στην έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2016 (WTM) καταφέραμε να διευρύνουμε τις Παγκόσμιες συνεργασίες οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες μας υπηρεσίες προς το κοινό της Λάρνακας και όχι μόνο.

Οι νέες μας συνεργασίες αναφέρονται στις υπηρεσίες που ειδικευόμαστε ως εταιρεία και αφορούν προορισμούς γαμήλιων ταξιδιών και περιπέτειας όπως είναι οι: Αμερική, Παναμάς, Κόστα Ρίκα, Περού, Κένυα και Σαφάρι.

Σαν Pluton Travel & Tours συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη των υπηρεσιών μας στα μακρινά και γαμήλια ταξίδια και γι’ αυτό επιλέγουμε να επισκεπτόμαστε τον κάθε προορισμό που εντάσσουμε στο πορτοφόλιο για να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι που πάει ο πελάτης μας, τι θα συναντήσει και φυσικά τον συμβουλεύουμε μέσα από δικές μας πραγματικές εμπειρίες.

Σας παραθέτουμε μερικές από τις φωτογραφίες από την έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2016 (WTM)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821777
Επισκεφτείτε την σελίδα μας: www.plutontravel.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »