Breaking News

Όλα Τα Έργα Της Africanos Property Developers Ltd (η ‘Εταιρεία’) Υπό Ανέγερση Το 2018!


Συνεχίζονται κανονικά και εντός χρονοδιαγράμματος οι εργασίες για την Africanos Developers. Όπως προανήγγειλε και στις αρχές της χρονιάς η Εταιρεία θα έχει υπό ανέγερση έξι καινούργια έργα για την πόλη της Λάρνακας για το 2018. Τρία από αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορά τις εργασίες που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο στα έργα Mackenzy Heights Residences, Saint Lazarus Residences και το City Family Homes.

Σε αυτό το στάδιο η Εταιρεία μπορεί να ανακοινώσει επίσημα και την έναρξη εργασιών στα άλλα τρία έργα της το Mackenzy Breeze Residences, Highlands Residences και Perfect View Residences.

Το Mackenzy Breeze Residences αποτελεί το τέταρτο έργο το οποίο θα παραδώσει μέχρι το τέλος του 2019 η Africanos Developers στην περιοχή του Mackenzy. To πολυτελές αυτό έργο περιλαμβάνει εννέα διαμερίσματα των ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων. Τα διαμερίσματα του αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν πανοραμική θέα προς το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Σειρά παίρνει το έργο Highlands Residences το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στην περιοχή Δροσιά της Λάρνακας και οι εργασίες βρίσκονται ήδη στο στάδιο της εκσκαφής. Τα οκτώ συνολικά διαμερίσματα του έργου αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια με εξαίρεση τον πέμπτο όροφο ο οποίος προσφέρει την δυνατότητα στον αγοραστή να αξιοποιήσει στο μέγιστο τον χώρο του roof garden μέσα από τα επιπλέον τετραγωνικά που του παρέχονται και παροχές όπως εστία barbeque και άλλα.

Το Perfect View Residences έρχεται να ολοκληρώσει τα υπό ανέγερση έργα για την περίοδο 2018-2019. Το έργο που αποτελείται από οκτώ πολυτελή διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Μαρίνας Λάρνακας και προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και άλλες υπηρεσίες. Τα πολυτελή διαμερίσματα του έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε ο χώρος αξιοποιείται απόλυτα.

Έξι νέα λοιπόν έργα βρίσκονται υπό ανέγερση αυτή την στιγμή από την Africanos Developers. Όλα θα χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια και τον μοναδικό σχεδιασμό των έργων της Africanos Developers που σε συνδυασμό με την χρήση άριστων υλικών κατασκευής προσφέρουν στον υποψήφιο αγοραστή την ιδανική κατοικία. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι ήδη το 90% των διαμερισμάτων έχουν ήδη πωληθεί σε ικανοποιημένους πελάτες.

-6,6,0

Όλα τα έργα υπολογίζεται να είναι έτοιμα πριν το τέλος του 2019.

Εντός του 2019 η Africanos Developers ετοιμάζει μέχρι στιγμής δύο νέα έργα για κατασκευή σε απίθανες τοποθεσίες και σε τιμές πώλησης που μόνο η Africanos Developers μπορεί να προσφέρει.

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες στην ιστοσελίδα της www.africanosproperties.com.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »