Breaking News

Φαίδωνας Χρίστου: Ανέλαβε τη θέση του Γεν. Διευθυντή στη Coffeehouse


Στόχος η ανάπτυξη της αλυσίδας café με τη μέθοδο του franchise

Κουβαλώντας μια τεράστια εμπειρία στη διαχείριση καφεστιατορίων και franchise o Φαίδωνας Χρίστου ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην πρώτη κυπριακή αλυσίδα café Coffeehouse TasteHabitat.

Η Coffeehouse  είναι η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ με επτά καταστήματα σε Ελλάδα  και  Κύπρο και με προσεχή σχέδια να ανοίξει περισσότερα καταστήματα με τη μέθοδο του franchise.

Tο πρώτο flagship κατάστημα της αλυσίδας Coffeehouse θα εγκαινιαστεί στα μέσα του 2017, στο κέντρο της Λευκωσίας.

 

Βιογραφικό σημείωμα Φαίδωνα Χρίστου
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο management στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Φαίδωνας είχε την πρώτη του εμπειρία με τον καφέ εσπρέσο, το 1999, όταν άρχισε να εργάζεται στα Costa Coffee. Συνεργάστηκε με την Costa Coffee UK για 6 χρόνια, όπου και προχώρησε από Barista σε Supervisor, Store Manager και τελικά ανελίχθηκε σε Area Manager. Είχε επιρροές από τον Gino Amasanti, τον coffee maestro  της Costa Coffee, καθώς  και από τον διάδοχο του Gennaro Pelliccia.

Το 2007 εντάχθηκε στα Costa Coffee Ελλάδως, ως Operations Manager , όπου και έτρεξε με επιτυχία, το άνοιγμα και την λειτουργία 15 καταστημάτων σε 4 χρόνια.

Μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, εργάστηκε με την Nando’s Cyprus ως Γενικός Διευθυντής για δύο χρόνια.
Έπειτα, μεταπήδησε στην KFC (μέρος της A&P Group) ως Operations Manager  και επειτα ανελίχθηκε σε Deputy General Manager  για συνολικά 3 χρόνια.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »