Υπεραγορές MAS: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών


Για άλλη μια φορά οι Κύπριοι πολίτες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο στηρίζοντας έμπρακτα την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών των Υπεραγορών MAS με το σύνθημα «Μην τα πετάς. Χάρισέ τα» που πραγματοποιήθηκε για όλο τον μήνα Αύγουστο.

Η εν λόγω εκστρατεία, υλοποιήθηκε στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών, με στόχο την κάλυψη καθημερινών σχολικών αναγκών παιδιών κάθε ηλικίας και πραγματοποιήθηκε σε όλες τις Υπεραγορές MAS παγκύπρια.

Από την εκστρατεία έχει συλλεχθεί μεγάλος αριθμός σε σχολικά ρούχα και παπούτσια, σχολικές τσάντες και γραφική ύλη, τα οποία είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν ξανά από παιδιά που τα έχουν ανάγκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021. Όλα τα είδη από την περισυλλογή, έχουν δοθεί στη φιλανθρωπική οργάνωση «Αγκαλιάζω με αγάπη», η οποία θα τα μοιράσει σε μαθητές όλων των ηλικιών.

Οι Υπεροχές MAS, με τη δράση αυτή ενίσχυσαν για άλλη μια φορά τη δυναμική τους παρουσία στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και απέδειξαν ξανά πως ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια στον συνάνθρωπό μας με απλές πράξεις, αναδεικνύοντας το αίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »