Breaking News

Στις ίδιες τιμές με τα Carrefour ο Σκλαβενίτης


Ακόμα να διαφανεί διαφορά στην τιμολογιακή πολιτική

Παρόμοια τιμολογιακή πολιτική με τον προκάτοχό του φαίνεται να ακολουθεί ο Σκλαβενίτης, στους πρώτους μήνες παρουσίας του στην κυπριακή αγορά.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή για μεγάλες υπεραγορές, οι υπεραγορές Σκλαβενίτη βρίσκονται σε παρόμοιες -αν όχι ακριβώς στις ίδιες- θέσεις κατάταξης με τα Carrefour όσον αφορά το κόστος αγοράς συγκεκριμένων προϊόντων.

Για παράδειγμα, με βάση το Παρατηρητήριο Τιμών για μεγάλες υπεραγορές της 31ης Μαΐου 2017 οι υπεραγορές Σκλαβενίτης στη Λευκωσία βρίσκονται στην τρίτη θέση, με ελάχιστη διαφορά από τη δεύτερη πιο ακριβή μεγάλη υπεραγορά, την ώρα που στο αντίστοιχο Παρατηρητήριο Τιμών της 7ης Φεβρουαρίου 2017 οι υπεραγορές Carrefour ήταν η δεύτερη ακριβότερη υπεραγορά, με επίσης ελάχιστη διαφορά από την τρίτη υπεραγορά.

Στην επαρχία Λάρνακας, το κόστος αγοράς συγκεκριμένων κοινών προϊόντων στις υπεραγορές Σκλαβενίτη παραμένει το υψηλότερο από ολόκληρη την επαρχία, όπως δηλαδή και τα Carrefour, στο Παρατηρητήριο Τιμών της 7ης Φεβρουαρίου 2017, με μικρή, ωστόσο, διαφορά, από τη δεύτερη πιο ακριβή υπεραγορά της πόλης.

Διαβάστε τι ισχύει για τις άλλες πόλεις στο INBUSINESSNEWS.COM

 


Κύριες Ειδήσεις





Translate »