Breaking News

Στην τελική ευθεία η Πλατεία Ζουχούρι – Το έργο που αλλάζει το κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Το εντυπωσιακό έργο της πλατείας Ζουχούρι είναι σε τροχιά υλοποίησης και άπαντες , Δήμος και καταστηματάρχες του κέντρου αναμένουν την παράδοση του. Πρόκειται για ένα έργο όπου πέραν από την ομορφιά και το χαρακτήρα που θα έχει, θα φέρει κάτι που έλειπε από το κέντρο της όλης ανέκαθεν. Μια μεγάλη εσωτερική πλατεία στην καρδιά του κέντρου, κάτι που αυτόματα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους Λάρνακεις και όχι μόνο. Επίσης για πρώτη φορά στο κέντρο θα υπάρχει χώρος για να περάσει τον χρόνο της μια οικογένεια αφού στο συγκεκριμένο έργο θα υπάρχει αρκετός χώρος για τα παιδιά για παιχνίδι.

Αυτά και σε συνδυασμό με τις επιλογές σε επιχεριήσεις εστίασης αλλά και το γεγονός ότι στη νέα πλατεία θα διοργανώνονται και πολλές εκδηλώσεις  (σύμφωνα με πληροφόρηση από το Δήμο) θα καταστήσει αυτόματα την πλατεία ως το νέο hot spot της πόλης μας.

Η σελίδα μας βρέθηκε χθες στο χώρο των έργων και κατέγραψε την εξέλιξη των εργασιών. Σύμφωνα με το Δήμο το έργο αναμένεται να παραδωθεί τέλη Σεπτεμβρίου οπόταν τα Χριστούγεννα θα αποτελέσει ακόμη ένα σημείο της πόλης, κάτι που θα βοηθήσει και την εμπορική κίνηση του κέντρου.

Με την ολοκλήρωση του έργου αναμένουμε και από το Δήμο Λάρνακας να αξιοποιήσει τη συγκυρία και μέσα από ένα στοχευμένο πλάνο εκδηλώσεων και άλλων ενεργειών (δωρεάν σταθμεύσεις, πεζοδρομοποίηση του κέντρου τα Σ/Κ) να δώσει στον κοινό το κίνητρα να επιστρέψουν στο κέντρο της πόλης, το οποίο έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό τόσο από τη λειτουργία του mall όσο και από την Πανδημία.

Πάντως εμείς πεθυμήσαμε τα όμορφα Σάββατα στο κέντρο, με αυτά μεγαλώσαμε και τα θέλουμε να επιστρέψουν.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο με ημερομηνία 23/08/2022

 

To έργο μετά την ολοκλήρωση του. 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »