Breaking News

Σήμερα η επίσημη τελετή παράδοσης του ”The Pearl” από την Plus Properties


Η Plus Properties ετοιμάζεται για τη μεγάλη της ημέρα, που δεν είναι άλλη από την επίσημη παράδοση του Μαργαριταριού της στην περιοχή Μακένζυ, ή αλλιώς το iconic έργο της ”The Pearl by G.C”.

 

Πιστή στις δεσμεύσεις της, η εταιρεία παραδίδει εντός χρονοδιαγραμμάτων το μεγαλύτερο έργο που έχει αναπτύξει μέχρι στιγμής στην Κύπρο και αυτό θα γίνει με κάθε επισημότητα. Το ”The Pearl” βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση στην περιοχή Μακένζυ και αποτελεί έργο ορόσημο καθώς μέσα από το μέγεθος του αλλά και τη διαφήμιση που έτυχε, έδωσε ώθηση για περαιτέρω αναπτύξεις στην περιοχή.

 

Στις 19:00 το απόγευμα σήμερα η εταιρεία ετοιμάζει μια όμορφη τελετή παράδοσης του μεγαλύτερου έργου που έχει ανατπύξει μέχρι σήμερα στην Κυπριακή αγορά. Στην τελετή θα παραστούν ο Δήμαρχος της πόλης, κρατικοί αξιωματούχοι, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, συνεργάτες της εταιρείας και επενδυτές από το Λίβανο οι οποίοι κατεύθασαν σήμερα το πρωί από τη Βηρυτό με το κρουαζιερόπλοιο  Orient Queen.

Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο εκτελεστικός σύμβουλος της εταιρείας Plus Properties κ. Georges J Chehwane  ο οποίος μας ανέφερε: ”Eίναι με ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση αλλά και περηφάνια, που μετράμε αντίστροφα για την παράδοση του έργου ”The Pearl”, ένα έργο το οποίο αποτελεί ορόσημο για την περιοχή Μακένζυ. Nιώθω ότι ως Plus Properties έχουμε βάλει το δικό μας λιθαράκι στην ανάπτυξη της Λάρνακας, μια πόλη την οποία προσωπικά υπεραγαπώ και θα συνεχίσω να επενδύω σ’ αυτήν καθώς όπως έχω πει πολλές φορές, τη θεωρώ ως την υποσχόμενη πόλη της Κύπρου. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να καλωσορίσω τους Λιβανέζους επενδυτές και φίλους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας να έρθουν με το κρουαζιερόπλοιο Queen Orient στην παράδοση του ”The Pearl”.  Ας ελπίσουμε αυτή η ναυλωμένη κρουαζιέρα να αποτελέσει την αφετηρία για την επανέναρξη του συγκεκριμένου δρομολογίου”. 

Το έργο ”Τhe Pearl” 

  • Πολυτελές Οικιστικό Συγκρότημα
  • 2 Οικιστικά Συγκροτήματα
  • Διαθέσιμα διαμερίσματα από 65 τετραγωνικά μέτρα
  • Διαμερίσματα 1,2 και 3 υπνοδωματίων
  • Ρετιρέ με κήπο
  • Κοινόχρηστη πισίνα
  • Πανοραμική θέα
  • Καλυμένοι χώροι στάθμευσης
  • Αποθηκευτικοί χώροι
  • Θυρωρός 24/7
  • 80 μέτρα από την παραλία Μακένζυ
  • Βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Μακένζυ
  • 5 λεπτά από το αεροδρόμιο Λάρνακας
  • Δίπλα από εστιατόρια, πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους

 

The Pearl of Mackenzie, Plus 6 by GC: July 2019

The Pearl, The New Icon of Larnaca, is ready to move in!Live in the most prestigious project in Laranca, at only 80 meters from Mackenzie beach.➡ Unique Design➡ Luxurious Lobby➡ 24/7 Concierge Services➡ Common Swimming Pool➡ Sea ViewFEW UNITS REMAINING!For more info, visit: http://bit.ly/2LyhAZtOr call us on: ??: +357 24 64 24 64??: +961 1 900 000#PlusProperties #Cyprus #Larnaka #Larnaca #Mackenzie #Makenzy #ThePearl #ThePearlofMackenzie #RealEstate #WeBuildFast #BuildingLifestyle #Luxury

Gepostet von Plus Properties Cyprus am Montag, 29. Juli 2019

 

H εταιρεία Plus Properties Cyprus είναι η πρώτη Λιβανέζικη εταιρεία στο χώρο της ανάπτυξης γης που δραστηριοποιήθηκε στην Κύπρο. Με έδρα τη Λάρνακα, η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της πριν από 4 χρόνια και ήδη έχει ολοκληρώσει και έχει σε εξέλιξη 25 έργα σε Λάρνακα και Λεμεσό, ενώ σχεδιάζει να αναπτύξει τις εργασίες της στη Λευκωσία και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Επίσης η εταιρεία έχει ξεκινήσει τις εκδόσεις τίτλων ιδιοκτησίας σε πελάτες της.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »