Breaking News

Πότε προγραμματίζουν πτήσεις 5 ισχυροί παίκτες των κυπριακών αιθέρων


Παρά το ότι με βάση τις τελευταίες πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο τοποθετούν το άνοιγμα των κυπριακών αεροδρομίων στις 15 Ιουνίου του 2020, εντούτοις κάποιες εταιρείες με βάση έρευνα του InBusinessNews έχουν προγραμματίσει πτήσεις νωρίτερα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
RYAN AIR

Για παράδειγμα η Ryan Air έχει προγραμματισμένες πτήσεις αρχής γενομένης από την 15η Μαΐου προς όλους τους προορισμούς που πετά από τα κυπριακά αεροδρόμια, με εξαίρεση το Τελ Αβίβ, το Αμάν και τη Βηρυτό όπου μπορεί να κλείσει κάποιος εισιτήρια μετά την 1η Ιουνίου του 2020.

AEGEAN

Σε ό,τι αφορά την Aegean μέχρι χθες προσέφερε πτήσεις προς τα κυπριακά αεροδρόμια από τη 17η Μάϊου, ημερομηνία που άλλαξε χθες και μετατέθηκε για την 1η Ιουνίου.

EASY JET

Στην Easy Jet τώρα εντοπίσαμε τη δυνατότητα να κλείσει κάποιος πτήση από το αεροδρόμιο του Gatwick προς αυτό της Λάρνακας από τις 18 του Μάη.

 

BLUE AIR

Σε σχέση με την Blue Air βρήκαμε εισιτήρια για πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι από την 1η Ιουνίου.

CYPRUS AIRWAYS

Τέλος στη Cyprus Aiways υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει κάποιος εισιτήρια από την 1η Ιουνίου.

Πώς θα γίνεται ο έλεγχος;

Πάντως για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε το πώς θα ελέγχονται οι επιβάτες που θα φτάνουν στην Κύπρο για την κατάσταση της υγείας τους αφού ανοίξουν τα αεροδρόμια.

Tα στοιχεία της ACI Europe
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με στοιχεία της ACI Europe o αεροπορικός κλάδος στην Ευρώπη από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 19 Απριλίου είχε απώλεια 235 εκατομμυρίων επιβατών.

Υπολογίζει συνολικά απώλειες 1,4 δισεκατομμυρίων επιβατών μέχρι το τέλος του χρόνου σε όλα τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια με συνολικές απώλειες εσόδων ύψους €32 δις. Αυτό μεταφράζεται σύμφωνα με ανακοίνωση τους με αντίκτυπο 14 φορές μεγαλύτερο από αυτό της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »