Breaking News

Πότε ανοίγει το Metropolis Mall – Ζητείται προσωπικό


Στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το Metropolis Mall στη Λάρνακα και συγκεκριμένα το 70% των 138 καταστημάτων του εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Insider, το μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων του πρώτου mall της Λάρνακας είναι έτοιμο για το μεγάλο opening, το οποίο, αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουλίου.

Πέραν των καταστημάτων, παράλληλα, θα ανοίξουν και κάποια από τα εστιατόρια του mall ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου θα λειτουργήσουν όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες θα στεγάζονται στο Metropolis Mall.

 

Αναζήτηση προσωπικού για δεκάδες θέσεις εργασίας

Την ίδια ώρα, το Metropolis Mall και οι ενοικιαστές του εντείνουν τις διεργασίες τους για το opening του εμπορικού κέντρου και στο πλαίσιο αυτό βρίσκονται σε αναζήτηση προσωπικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Metropolis Mall, καταστήματα και εστιατόρια ψάχνουν προσωπικό για να στελεχώσουν δεκάδες ανοικτές θέσεις εργασίας, οι οποίες, μεταξύ άλλων, αφορούν σε διευθυντές καταστημάτων και διευθυντές πωλήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, το νέο εμπορικό κέντρο συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοπους και 1.450 χώρους στάθμευσης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »