Breaking News

Προσεκτική διαχείριση της πολιτογράφησης ζητούν οι developers


Προσεκτική διαχείριση του σχεδίου πολιτογράφησης μέσω επένδυσης, ζητάει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών.

Στην ανακοίνωση συνδέσμου εκφράζεται «προβληματισμός και ανησυχία για τη διαρροή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ονομάτων επενδυτών που επέλεξαν την χώρα μας για επενδύσεις, αξιοποιώντας το σχέδιο πολιτογράφησης, και τονίζει την ανάγκη τήρησης της εμπιστευτικότητας και σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των επενδυτών».

«Η συμβολή του σχεδίου πολιτογράφησης μέσω επένδυσης, υπήρξε καταλυτική στην προσπάθεια για ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας», επισημαίνουν σχετικά οι επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

«Ως εκ τούτου η προσεκτική διαχείριση και προβολή του σχεδίου, μακριά από υπερβολές και ενέργειες οι οποίες ενδεχομένως να εκθέτουν τη χώρα μας και να επηρεάζουν δυσμενώς τις προοπτικές του σχεδίου είναι επιβεβλημένη», τονίζουν.

Ο σύνδεσμος, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, «έχει εκφράσει την πλήρη στήριξή τους στις προσπάθειες της Κυβέρνησης και άλλων εμπλεκόμενων φορέων, όπως ο CIPA, να περιορίσουν φαινόμενα επιθετικής διαφήμισης και τη συμφωνία του με τους αυστηρότερους κανονισμούς για τη διαχείριση του σχεδίου που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο».

Αναφορικά με την διαχείριση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων επενδυτών ο σύνδεσμος εκφράζει την σύμφωνη άποψή του με την θέση που διατύπωσε στη Βουλή η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »