Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους μαθητές της Α.Α Λάρνακας με τη στήριξη των υπεραγορών METRO


Τα πάντα ξεκινούν από την παιδεία λένε πολλοί και σίγουρα δεν έχουν άδικο. Η παιδεία είναι το εργαστήρι που θα διαμορφώσει την αυριανή κοινωνία και είναι σημαντκό να την χρσιμοποιούμε σωστά εργαλεία για να δημιουργήσουμε τους σωστούς ανθρώπους για το αύριο.  Η Αμερικανική Ακαδημία στην πολύχρονη ιστορία της έχει αποδείξει ότι δίνει γερές βάσεις στους μαθητές της και αυτό το αποδεικνύει πολλές φορές μέσα από τη δρασή τους, όπως έγινε και πρόσφατα με μια ομάδα μαθητών της.

Συγκεκριμένα: ομάδα μαθητών της American Academy Λάρνακας αποφάσισε να βοηθήσει να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες, σε σχολικά είδη, των μαθητών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Την κίνηση αυτή στήριξε άμεσα και η ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ της Λάρνακας, η υπεραγορά ΜΕΤRO που πάντα είναι δίπλα σε πράξεις ανθρωπιάς και προσφοράς. Τo METRO στήριξε την όμορφη αυτή ενέργεια των μαθητών της ΑΑ με με την προσφορά σχολικών σακιδίων για να σταλούν Ελλάδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΑΑ, αλλά και στην Υπεραγορά της Λάρνακας METRO που πάντα δείχνει -εδώ και χρόνια- το ανθρώπινο πρόσωπο της και βοηθά την κοινωνία της πόλης μας και όχι μόνο.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »