Παρουσίαση της καινούριας συνεργασίας της Orthodoxou Aviation με την Ουκρανική αερογραμμή SkyUp Airlines


Σε ευχάριστο κλίμα διεκπεραιώθηκε η παρουσίαση της καινούριας συνεργασίας της Orthodoxou Aviation με την Ουκρανική αερογραμμή SkyUp Airlines το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου  στη Λευκωσία.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τουριστικοί πράκτορες και άλλοι συνεργάτες καθώς επίσης και ο Πρώτος Γραμματέας της Πρεσβείας της Ουκρανίας κ. Dmytro Stankevych οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πτητικό πρόγραμμα της αερογραμμής.

“Η SkyUp Airlines είναι μια νέα ουκρανική εταιρία χαμηλού κόστους, που παρέχει στους επιβάτες ένα ολοκαίνουργιο τύπο υπηρεσίας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία λειτουργεί μόνο νέα αεροσκάφη Boeing 737-700 και 800 και ξεκινώντας από τις 15 Οκτωβρίου στο στόλο θα προστεθεί Boeing 737-900 χωρητικότητα 215 θέσεων. Το πρόγραμμα μας συνεχίζεται και τη χειμερινή περίοδο μεταξύ Κιέβου και Λάρνακας με 2 πτήσεις τη βδομάδα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το χειμερινό τουρισμό. Το καλοκαίρι του 2020 θα διπλασιαστεί η συχνότητες πτήσεων στην Κύπρο σε 10 ανά εβδομάδα, προσθέτοντας νέες διαδρομές από την Οδησσό και τη Ζαπορίζια. Αξίζει να αναφερθεί ότι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στον οποίο βασίζεται η επιτυχία μας είναι η αξιοπιστία και φερεγγυότητα των συνεργατών μας, γι’ αυτό είμαστε πολύ αισιόδοξοι στην καρποφορία της συνεργασίας με την Orthodoxou Aviation, η οποία έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι πρωτοπορεί στον χώρο της αεροπορίας” δήλωσε ο Ground Handling Director τις SkyUp Airlines κ. Piont Oleksandr

 “Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, είμαστε σίγουροι ότι έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις και σωστές βάσεις για μια υγιή συνεργασία με την SkyUp Airlines.  

Ως Orthodoxou Aviation είμαστε πολύ περήφανοι για την συνεργασία μας με την Sky Up, η οποία έχει ως στόχο την επέκταση της μέχρι σήμερα ροής του επιβατικού κοινού από/προς Κύπρο και Ουκρανίας. Ευελπιστούμε επίσης ότι με αυτή την καινούρια συνεργασία θα συμβάλουμε και μείς με τον δικό μας τρόπο στην ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας” δήλωσε ο Managing Director τις Orthodoxou Group, μητρικής εταιρείας της Orthodoxou Aviation κ. Αντώνης Ορθοδόξου.

Η εκδήλωση τελέσθηκε υπό την αιγίδα του έντιμου Υφυπουργού Τουρισμού κ. Σάββα Περδίου ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε σε δύο πολύ σημαντικά θέματα για το Υφυπουργείο Τουρισμού αναφορικά με τις καινούριες συνεργασίες, τα οποία αποτελούν κύριο μέρος της καινούριας στρατηγικής του Υφυπουργείου και τα οποία θα μπουν σε εφαρμογή το 2020-2021. Το πρώτο αφορά τη δημιουργία σχέσεων με καινούριες αγορές και το δεύτερο είναι η δημιουργία σχέσεων με συνεργάτες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δουν την Κύπρο έως ένα ολόχρονο προορισμό, καθώς ανέφερε ότι από πλευράς του Υφυπουργείου γίνονται συνεχείς προσπάθειες προώθησης της Κύπρου ως ένας προορισμός ο οποίος προσφέρει ευκαιρίες για ποιοτικό τουρισμό καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι. Τελειώνοντας, ο κος Περδίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την SkyUp, την Orthodoxou Aviation και τον Αντώνη Ορθοδόξου για τις συνεχείς προσπάθειες για δημιουργία καινούριων συνεργασιών, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού μας.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »