Οι πύργοι της Λάρνακας


Σταδιακά η Λάρνακα αναμένεται να αποκτήσει τους δικούς της πύργους, μετά τις πρόσφατες αδειοδοτήσεις ψηλών κτηρίων, την ώρα που άλλες πολυώροφες αναπτύξεις βρίσκονται στα σκαριά.

 

 

Το InBusinessNews παρουσιάζει ορισμένα από τα ψηλά κτήρια που θα αποκτήσει η Λάρνακα.

Larnaka Tower
Με ύψος 110 μέτρων και με 30 ορόφους, το Larnaka Tower, ο πύργος των Φοινικούδων, αναμένεται να είναι το πιο ψηλό κτήριο της Λάρνακας.

pyrgoilarnacatower

Το έργο, συμφερόντων του Ρώσου μεγιστάνα, Νικολάι Ποταπένκο, θα εκτείνεται σε 60,000 τ.μ. και θα αποτελείται από πολυτελή οικιστική ανάπτυξη, ξενοδοχείο πέντε αστέρων και επιχειρηματικό κέντρο κλάσης Α.

Ο οικιστικός πύργος θα διαθέτει 148 διαμερίσματα, ενώ το πεντάστερο ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 100 δωμάτια.

Συνολικά το έργο θα διαθέτει 440 χώρους στάθμευσης.

Ταυτόχρονα, στο πολυτελές ξενοδοχείο θα υπάρχουν δύο εστιατόρια, δύο πισίνες (εσωτερική και εξωτερική), καθώς και σπα.

QN Kition
Το πράσινο φως άναψε τον Ιούλιο η Περιβαλλοντική Αρχή στην αίτηση της QN Developing Ltd για κατασκευή πολυώροφου κτηρίου ύψους 92 μέτρων στη Λάρνακα.

Το QN Kition, το οποίο χτίστηκε για να αντικαταστήσει το ιστορικό ξενοδοχείο Kition στη Λάρνακα, βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Γρ. Αυξεντίου με τη Λεωφόρο Αθηνών, που οδηγεί στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Το κτήριο θα κατασκευαστεί εντός τεμαχίου με εμβαδόν 1.608 τ.μ.

Το εντυπωσιακό έργο θα αποτελείται από 22 ορόφους, πλέον του ισογείου, τρία επίπεδα υπόγειων ορόφων και του επιπέδου της οροφής. Το συνολικό ύψος θα είναι περίπου 92 μέτρα.

qnkition2

Στην οικιστική ανάπτυξη του πύργου περιλαμβάνονται 50 διαμερίσματα, τα οποία θα βρίσκονται στους ορόφους 4ο έως 9ο και 15ο έως 22ο.

qnkition3

Στο ισόγειο και τους υπόλοιπους ορόφους θα υπάρχουν καταστήματα, εκθεσιακός χώρος, εστιατόριο, καφετέρια, γυμναστήριο, κέντρο ευεξίας, πισίνα, και λέσχη μελών, ενώ στα τρία υπόγεια επίπεδα θα βρίσκεται χώρος στάθμευσης περίπου 200 έως 220 θέσεων.

Ion Tower
Το Ion Tower είναι μια εμπορική ανάπτυξη που αναπτύχθηκε από την Quality Property Developments για το νέο επιχειρηματικό κέντρο της Λάρνακας, στο οποίο περιλαμβάνονται υφιστάμενα, υπό κατασκευή και μελλοντικά εμπορικά και οικιστικά έργα.

Αποτελείται από 13 ορόφους γραφειακής ανάπτυξης, δύο ορόφους υπογείων, εστιατόρια και καφετέρια στο ισόγειο, 35 θέσεις στάθμευσης, λόμπι, γυμναστήριο, κήπο και χώρους στάθμευσης για ποδήλατα.

pyrgoilarnacaion2

Executive Residency Zenon
Την έλευση ενός νέου ξενοδοχειακού έργου, του Executive Residency Zenon Hotel του ομίλου Best Western στην Κύπρο ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο του 2018 η Quality Group και η Sunnyseeker Hospitality.

Πρόκειται για το πρώτο serviced apartment hotel της Κύπρου, το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει ουσιαστικά το σκηνικό φιλοξενίας της Λάρνακας.

Το κτηριακό συγκρότημα θα έχει 16 ορόφους. Διαθέτει 39 ευρύχωρα δωμάτια, studios, ενός και δύο υπνοδωματίων, όπως επίσης spa, πισίνα στον 4ο όροφο, ένα εντυπωσιακό lobby, cafeteria & snack bar και 42 θέσεις στάθμευσης.
pyrgoilarnacaexecutive2

Το Executive Residency Zenon βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κέντρο της πόλης της Λάρνακας, ακριβώς πίσω από την περίφημη περιοχή των Φοινικούδων.

Logo - InBusiness

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »