Οι νέες ξενοδοχειακές μονάδες θα λειτουργήσουν φέτος στην πόλη μας


Μετά την έκρηξη κλινών που παρατηρήθηκε την περασμένη τριετία εμφανίζεται «κόπωση» στη δημιουργία νέων ξενοδοχείων, καθώς οι ξενοδόχοι δεν βιάζονται να προωθήσουν τις αιτήσεις τους για νέες μονάδες πριν ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της νέας τουριστικής σεζόν.

Η υπερπροσφορά κλινών η οποία είχε ως αποτέλεσμα το 2018 να δεχθούν τιμολογιακές πιέσεις προκειμένου να κλείσουν τη χρονιά με ικανοποιητικό πρόσημο αλλά και μια σειρά αστάθμητων παραγόντων προκαλούν πονοκέφαλο στους ξενοδόχους.

Η πόλη μας από την άλλη φαίνεται να έχει την τιμητική της καθώς ετοιμάζονται να λειτουργήσουν τρία ολοκαίνουργια ξενοδοχεία, όπως ανέφερε η λειτουργός της εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της πόλης, Νανά Ασμένη Παύλου στην ιστοσελίδα Stockwatch .

H κ. Ασμένη ανέφερε συγκεκριμένα ότι στην πόλη μας αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το Samirana Boutique Hotel στην πλατεία Ερμού και το QBoutique Hotel στην περιοχή Αγίου Λαζάρου δυναμικότητας 80 κλινών και 40 δωματίων ενώ το Μάιο θα λειτουργήσει και το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Alexia City Hotel στην οδό Κωνσταντίνου Καλογερά.

Ορόκλινη

Στην παραλιακή ακτή της Ορόκλινης θα λειτουργήσει το φθινόπωρο το Solaar Hotel, με 150 κλίνες.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στη θέση του Michael’s Hotel το οποίο ήταν για αρκετά χρόνια εγκαταλελειμμένο και το αγόρασε ιορδανός επιχειρηματίας έναντι του ποσού €7 εκ. και το υπέβαλε σε ριζική ανακαίνιση.

Ανανεωμένο και ανακαινισμένο θα λειτουργήσει και το ξενοδοχείο Palm Beach στο παραλιακό επίσης μέτωπο της Ορόκλινης.

Επί της παραλιακής ακτής της κοινότητας βρίσκεται σε εξέλιξη και η κατασκευή του Radisson Larnaca Beach Resort 202 δωματίων το οποίο πήρε τη θέση του ξενοδοχείου Princess το οποίο κατεδαφίστηκε.

Το ξενοδοχείο ανήκει στη γνωστή αλυσίδα Carlson Rezidor Hotel Group, η οποία πέρσι λειτούργησε ακόμη ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Λάρνακα, το Radisson Blu.

Το Eva Hotel, το οποίο ήταν πάνω από μια δεκαετία ερημωμένο, αγόρασε ρωσίδα επιχειρηματίας η οποία κατέθεσε αίτηση για κατεδάφιση του και ανέγερση νέου ξενοδοχείου, δήλωσε στη StockWatch ο κοινοτάρχης Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »