Breaking News

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του κυκλικού κόμβου επί της Λεωφόρου Φανερωμένης


Ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, οι εργασίες ανάπλασης του κυκλικού κόμβου επί της Λεωφόρου Φανερωμένης.

 

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Εταιρεία Iacovou Group αφού έχει υποβάλει σχετική πρόταση αναλαμβάνοντας και το κόστος υλοποίησης και η αρχιτεκτονική μελέτη έγινε από τους C+ Studio Architects.

Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Λάρνακας, για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Ιδιώτες και Επιχειρήσεις στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι ενέργειες αυτές θεωρούνται σημαντικές καθότι βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.
Η στενή συνεργασία του Ιδιωτικού Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων.

Ο Δήμος Λάρνακας, εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες στην Εταιρεία Iacovou Group για την πρωτοβουλία αυτή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »