Breaking News

Νέο δρομολόγιο της Wizz Air από Λάρνακα


Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο πράσινη* αεροπορική εταιρεία, ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο δρομολόγιο από τη Λάρνακα προς το Μπέργκεν της Νορβηγίας. Το Μάιο η αερογραμμή ανακοίνωσε τη βάση της στο αεροδρόμιο Λάρνακας και με τη σημερινή ανακοίνωση αποδεικνύει τη δέσμευση της αερογραμμής για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της στην Κύπρο. Τα νέα, χαμηλά ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από EUR 24.99**.

Το νέο δρομολόγιο προσφέρει περισσότερες συναρπαστικές, οικονομικές ευκαιρίες για ταξίδια από τη Λάρνακα ενώ παράλληλα συνεχίζει να τονώνει περαιτέρω την κυπριακή τουριστική βιομηχανία. Το Μπέργκεν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Νορβηγία και ο «δρόμος» προς τα νορβηγικά Φιορδ.  Ενταγμένη στο πρόγραμμα παγκόσμιας κληρονομίας της UNESCO και ως μια ευρωπαϊκή πολιτιστική πόλη, η περιοχή του Μπέργκεν είναι ένας ιδανικός συνδυασμός φύσης, κουλτούρας και συναρπαστικής ζωής ολόχρονα. Μαζί με αυτό το νέο δρομολόγιο προς Μπέργκεν η Wizz Air προσφέρει τώρα 38 δρομολόγια σε 22 χώρες από τη Λάρνακα.

Η σημερινή ανακοίνωση γίνεται παράλληλα με τη νέα εποχή για τη Wizz Air. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιωμένα μέτρα υγιεινής, για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και του πληρώματος της. Με βάση τα νέα πρωτόκολλα, καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο από το πλήρωμα καμπίνας όσο και απ’ τους επιβάτες, ενώ το πλήρωμα καμπίνας απαιτείται να φορά γάντια. Παράλληλα, τα αεροσκάφη της Wizz Air υποβάλλονται τακτικά σε μια κορυφαία, ενδελεχή διαδικασία απολύμανσης, και σύμφωνα με το αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού της WIZZ, όλα τα αεροπλάνα της απολυμαίνονται περαιτέρω κατά τη διάρκεια της νύχτας με την ίδια αντιική μέθοδο. Τα περιοδικά του αεροσκάφους έχουν απομακρυνθεί και τυχόν αγορές ενθαρρύνονται να γίνονται με ανέπαφη πληρωμή. Οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τα μέτρα φυσικής απόστασης που εφαρμόζουν οι τοπικές υγειονομικές αρχές και ενθαρρύνονται να κάνουν όλες τις αγορές τους διαδικτυακά, πριν από την πτήση (π.χ. παραδοτέες αποσκευές, υπηρεσία WIZZ priority, γρήγορη διαδρομή), έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο βίντεο υγείας και ασφάλειας της Wizz Air.

Με την προσθήκη της υπηρεσίας WIZZ Flex στην κράτηση τους, σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτηση του ή εάν επιθυμούν να αλλάξουν οι ίδιοι την ημερομηνία ταξιδιού τους ή τον προορισμό, οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν με επανακράτηση οποιασδήποτε πτήσης της αερογραμμής. Με αυτή την επιπρόσθετη υπηρεσία στην κράτηση του επιβάτη, προσφέρει σιγουριά σε αυτή την αβέβαιη περίοδο.

Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, Ανώτατος Εμπορικός Διευθυντής στη Wizz Air, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την ανάπτυξη του δικτύου μας στη Λάρνακα προσθέτοντας ένα νέο δρομολόγιο προς το Μπέργκεν της Νορβηγίας, ξεκινώντας από τις 9 Αυγούστου 2020. Πιστεύουμε πως αυτό το καινούριο δρομολόγιο αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την επέκταση του δικτύου μας ενώ περισσότεροι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τα ελκυστικά ναύλα σε συνδυασμό με την εξαίρετη εξυπηρέτηση στη πτήση. Καλωσορίζουμε όλους τους επιβάτες σε έναν απ’ τους νεότερους και πιο αξιόπιστους στόλους της Ευρώπη».

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ WIZZ AIR ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Δρομολόγιο Ημέρες Έναρξη από Ναύλα από **
Λάρνακα – Μπέργκεν Τετάρτη, Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 €24.99


Κύριες Ειδήσεις





Translate »