Νέο έργο από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD


Σε συνέχεια της πολύ σύντομης ανακοίνωσης που έγινε απο την Εταιρεία επίσημα πλέον ανακοινώνει τον σχεδιασμό και ανέγερση του νέου της έργου στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής Mackenzy, του MACKENZY BEACH RESIDENCES.

 

Gepostet von Africanos Property Developers am Mittwoch, 14. August 2019

 

Το εξαόροφο αυτό οικοδόμημα το οποίο αποτελείται απο διαμερίσματα των ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων πρόκειται να ανεγερθεί σε κοντινή απόσταση απο τα σχεδόν ετοιμοπαράδοτα Mackenzy Sisters. Οι δύο πρώτοι ορόφοι αποτελούνται απο δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα του ενός υποδωματίου, όλα με καλυμμένη βεράντα. Ο 3ος και 4ος όροφος του έργου θα αποτελούνται απο δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων. Το κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης όπως επίσης και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο επίπεδο της πολυκατοικίας.

Οι δύο τελευταίοι ορόφοι, ο 5ος και ο 6ος αποτελούνται απο ένα οροφοδιαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, μεγάλες καλυμμένες βεράντες με μια μεγάλη σαλονοτραπεζαρία η οποία δίπλα στις μεγάλες μπαλκονόπορτες δίνει στον ιδιοκτήτη την δυνατότητα να χαλαρώνει στην μοναδική θέα που του προσφέρεται. Το διαμέρισμα του 6ου ορόφου θα έχει και την αποκλειστική πρόσβαση και χρήση του roof garden. Του δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνει την υπέροχη θέα της Αλυκής αλλά και της θάλασσας όποια ώρα της ημέρας αυτός επιλέξει. Η ύπαρξη εστίας barbeque, ο αποθηκευτικός χώρος όπως επίσης και το μπάνιο στον χώρο του roof garden δίνουν ουσιαστική αξία στα τετραγωνικά μέτρα του χώρου και τον καθιστούν ιδανική επιλογή κατοικίας.

Το έργο είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης μελέτης που έγινε απο την ομάδα της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, η οποία απαρτίζεται απο επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους.
Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο έργο έχει ήδη προκρατηθεί το 25% απο το σύνολο των διαμερισμάτων κάτι που υποδυκνύει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού που δείχνει πορς την εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS.

Το έργο υπολογίζεται να είναι έτοιμο πριν το τέλος του 2021.

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »