Νέες ευκαιρίες από την Altamira στο Κίτι (εικόνες)


Νέα εκστρατεία «Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά!» από την Altamira Real Estate.

 

Νέα μεγάλη εκστρατεία για την προώθηση ακινήτων σε περιοχές της Κύπρου που παρουσιάζουν μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, εγκαινιάζει η Altamira Real Estate, υπό τον τίτλο «Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά!», μέσω της οποίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία κάθε βδομάδα να ενημερώνεται για επιλεγμένα τεμάχια γης που διατίθενται προς πώληση σε τιμές προσφοράς σε μια συγκεκριμένη περιοχή του νησιού μας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τις προοπτικές αξιοποίησης που παρουσιάζουν.

Αυτή τη βδομάδα, στο πλαίσιο της εκστρατείας, η Εταιρεία έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy(link is external), μια σειρά από προνομιακά τεμάχια γης στην κοινότητα Κιτίου, μια περιοχή που το τελευταίο εξάμηνο καταγράφει αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Οι αρχικές τιμές των εν λόγω τεμαχίων είναι επιφυλασσόμενες, γεγονός που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προσφορές που αρχίζουν από την αναγραφόμενη τιμή, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Σύμφωνα με πηγές της Εταιρείας, μόνο προτάσεις πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές, ενώ προτάσεις κάτω από την αναγραφόμενη τιμή θα απορρίπτονται αυτόματα.

Η Εταιρεία επισημαίνει επίσης πως η προσφορά θα ισχύσει αποκλειστικά μέχρι την Τρίτη, 25 Αυγούστου, και δεν θα δοθεί οποιαδήποτε παράταση.

Μια περιοχή με έντονη κινητικότητα στην αγορά ακινήτων

Τα έργα ανάπλασης και βελτίωσης που έχουν υλοποιηθεί στην κοινότητα Κιτίου ως προς την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της κοινότητας και τη διασφάλιση του χαρακτήρα της, αλλά και η έντονη επενδυτική και επιχειρηματική κινητικότητα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, έχουν δώσει νέα πνοή στην περιοχή. Η κοινότητα, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό και σύγχρονο στοιχείο, διαθέτει υπέροχες παραλίες και έχει καταστεί πόλος έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της επαρχίας Λάρνακας, αλλά και της υπόλοιπης Κύπρου.

Αδιαμφισβήτητα, το Κίτι αποτελεί μια ελκυστική και ασφαλή επιλογή για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο αυξημένο ενδιαφέρον για απόκτηση ακινήτου στην περιοχή. Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Λευκωσίας και 10 λεπτά από την πόλη της Λάρνακας, η κοινότητα προσφέρει εύκολες προσβάσεις προς τις όμορφες ακτές, αλλά και τις κύριες οδικές αρτηρίες της ευρύτερης περιοχής, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη μετάβαση στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας και τις γειτονικές κοινότητες της επαρχίας.

Μετά από σημαντική αναβάθμιση η κοινότητα Κιτίου κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ το ενδιαφέρον των Κύπριων αγοραστών στρέφεται σε επενδυτικές ευκαιρίες στην κοινότητα. Ειδικότερα, η αναβάθμιση της περιοχής αναμένεται να επιφέρει αύξηση στην αξία των ακινήτων σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, επιτρέποντας στους επενδυτές να μεγιστοποιήσουν τις μελλοντικές τους αποδόσεις.

Οικόπεδα σε προνομιακές τοποθεσίες, τεμάχια γης κατάλληλα για διαχωρισμούς οικοπέδων και μεγάλες αναπτύξεις, καθώς επίσης και γεωργικά χωράφια που βρίσκονται σε περιοχές αναδασμού, προσφέρονται σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την εκτιμώμενη αγοραία τους αξία.

Τεμάχια από €50.000 

Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας, η Altamira Real Estate έχει προχωρήσει στη δημιουργία ειδικού χώρου στην ιστοσελίδα της για την προώθηση τεμαχίων που αφορούν οικιστικά και γεωργικά οικόπεδα και χωράφια στο Κίτι, τα οποία είναι κατάλληλα για ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Τα εν λόγω ακίνητα, διατίθενται σε επιφυλασσόμενες τιμές που αρχίζουν από €50.000 και φθάνουν μέχρι τις €429.000.

Οικιστικά οικόπεδα σε περιοχές με έντονη ανάπτυξη

Μια κατηγορία που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας, είναι αυτή των οικιστικών οικοπέδων. Συγκεκριμένα, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας πωλούνται 7 οικιστικά οικόπεδα στο Κίτι, τα οποία διατίθενται σε τιμές ευκαιρίας και είναι ιδανικά για ανέγερση εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας.

Ειδικότερα, αναζητώντας τις καλύτερες ευκαιρίες της κατηγορίας, εντοπίσαμε δύο οικόπεδα τα οποία ξεχωρίζουν για την εγγύτητά τους σε ανέσεις και υπηρεσίες αλλά και όμορφες παραλίες. Το πρώτο αφορά οικόπεδο έκτασης 595 τ.μ., το οποίο πωλείται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €63.000. Το οικόπεδο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του χωριού, αλλά και τα Περβόλια και διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς την παραλία. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και εφάπτεται επί του κύριου δρόμου Κιτίου – Περβολιών. Το δεύτερο οικόπεδο έχει έκταση 530 τ.μ., και πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €82.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τον κύριο εμπορικό δρόμο της περιοχής, ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο, τα γειτονικά χωριά αλλά και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Τεμάχια γης κατάλληλα για μεγάλες αναπτύξεις

Μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίζεται ακόμη σημαντικός αριθμός ακινήτων μεγάλης έκτασης, τα οποία είναι ιδανικά για επαγγελματίες ανάπτυξης γης ή επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε μεγάλες οικιστικές ή εμπορικές αναπτύξεις.

Συγκεκριμένα, εντοπίζεται οικιστικό χωράφι, μεγάλης έκτασης 4.900 τ.μ., στην επιφυλασσόμενη τιμή των €206.000. Βρίσκεται πολύ κοντά στον κύριο εμπορικό δρόμο της κοινότητας, στον οποίο υπάρχουν καταστήματα, υπεραγορές, σχολεία και χώροι εστίασης. Απολαμβάνει επίσης, εξαιρετικές προσβάσεις προς το αεροδρόμιο, την τουριστική περιοχή Περβολιών και την πόλη της Λάρνακας. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη.

Επίσης, ξεχωρίζουν δύο οικιστικά χωράφια, κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη, το καθένα με έκταση 6.689 τ.μ., Το πρώτο βρίσκεται πολύ κοντά από το κέντρο της κοινότητας και το δεύτερο λίγα μέτρα από το Γυμνάσιο Κιτίου ενώ εντός του υπάρχουν υποστατικά, τα οποία δεν έχουν κάποια αξία. Τα τεμάχια διατίθενται στις   επιφυλασσόμενες τιμές των €280.000 και €311.000 αντίστοιχα.

Ακόμη ένα μεγάλης έκτασης ακίνητο που ξεχωρίζει αφορά τουριστικό χωράφι, 6.798 τ.μ., στην τοποθεσία «Ποταμός», 500 περίπου μέτρα από τη θάλασσα, το οποίο πωλείται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €429.000. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εμπίπτει σε Πολεοδομική Ζώνη Τ2ε, με συντελεστή δόμησης 20% και δυνατότητα για ανέγερση τριώροφου κτιρίου. Η τοποθεσία αλλά και η έκτασή του, το καθιστούν κατάλληλο για ανέγερση συγκροτήματος παραθεριστικών κατοικιών ή για ενιαία τουριστική/εμπορική ανάπτυξη.

Γεωργική γη σε περιοχές αναδασμού

Σημαντικές ευκαιρίες εντοπίζονται και σε γεωργικά ακίνητα, τα οποία διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, δεδομένης της έκτασης αλλά και της προοπτικής τους. Παράλληλα, εμπίπτουν σε ζώνες αναδασμού, και επομένως γνωρίζουν αυξημένη γεωργική δραστηριότητα, ενώ επωφελούνται από καλύτερης ποιότητας οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας πωλείται γεωργικό χωράφι, με εμβαδόν 3.261 τ.μ., σε περιοχή αναδασμού, έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €50.000. Διαθέτει κανονικό τετράγωνο σχήμα, επίπεδη μορφολογία εδάφους και εφάπτεται εγγεγραμμένου χωματόδρομου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού, και συγκεκριμένα μόλις 30 μέτρα από την Οικιστική Ζώνη.

Σε περιοχή αναδασμού εντοπίζεται και γεωργικό χωράφι, 900 μέτρα περίπου από το κέντρο της κοινότητας και περί τα 800 μέτρα ανατολικά από τον κύριο δρόμο Κιτίου-Περβολιών. Το ακίνητο, που διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €93.000, είναι ιδιαίτερα προνομιούχο καθώς είναι γωνιακό και βρίσκεται μόνο 200 μέτρα από την Οικιστική Ζώνη της κοινότητας. Επιπρόσθετα, έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €65.000, πωλείται γεωργικό χωράφι σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων ανατολικά του κέντρου της κοινότητας και  δυτικά της θάλασσας. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου, το τεμάχιο επωφελείται από εγγεγραμμένη διάτρηση. Διαθέτει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη μορφολογία εδάφους και εφάπτεται εγγεγραμμένου χωματόδρομου.

Υποβολή διαδικτυακών προσφορών μέχρι την Τρίτη 25 Aυγούστου

Περισσότερα ακίνητα στην κοινότητα Κιτίου είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com(link sends e-mail) το αργότερο μέχρι τις 10:00 το πρωί της 25ης  Αυγούστου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »