Breaking News

Νέα τουριστική ταυτότητα για τη Λάρνακα


Νέος αέρας φυσά στην τουριστική βιομηχανία της Λάρνακας, που βλέπει το ξενοδοχειακό της χαρτοφυλάκιο να μεγαλώνει, με το ενδιαφέρον για πολυτελείς μονάδες και τουριστικά καταλύματα να είναι πολύ μεγάλο το τελευταίο διάστημα. Την επόμενη τριετία αναμένεται, μάλιστα, ν’ αυξηθούν κατά 50% οι τουριστικές κλίνες στην περιφέρεια Λάρνακας, στην οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή 6.337 αδειούχες κλίνες. 

Αιχμή του δόρατος της τουριστικής βιομηχανίας της Λάρνακας, αποτελούν οι παραλιακές περιοχές Ορόκλινης και Πύλας, με τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων των πετρελαιοδεξαμενών από τον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, να δίνει τεράστιες προοπτικές στην περιοχή στην οποία θα προστεθεί παραλιακό μέτωπο μήκους 3 χιλιομέτρων.

Στην τουριστική Ορόκλινης λειτουργεί ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο το πολυτελές «Radisson Beach Resort Larnaca», ενώ ακριβώς δίπλα θ’ ανοίξει τις επόμενες εβδομάδες το «Mercure Beach Resort Larnaca» του γαλλικού ξενοδοχειακού κολοσσού Accor Group. Μεγάλη ώθηση στην περιοχή θα δώσει η ανέγερση υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, σε έκταση 15.000τ.μ., δίπλα από το εστιατόριο «Χρυσό Ψάρι», που αναμένεται ν’ αρχίσει πριν το καλοκαίρι και θα φέρει το όνομα πολύ μεγάλης και πετυχημένης αλυσίδας του εξωτερικού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο PHILENEWS.COM



Κύριες Ειδήσεις





Translate »