Breaking News

Μεγάλη απήχηση είχε η Ημερίδα Καριέρας της Hermes Airports


Μεγάλη απήχηση είχε η Ημερίδα Καριέρας που διοργάνωσε η Hermes Airports στις 6 και 7 Μαρτίου 2020 στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παροχή πληροφόρησης και δυνατοτήτων δικτύωσης στα άτομα που ενδιαφέρονται να εργοδοτηθούν στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εταιρείες, που έχουν την ευθύνη διαχείρισης της επίγειας εξυπηρέτησης των επιβατών και των αεροσκαφών, των καταστημάτων και των καφεστιατορίων, των υπηρεσιών ασφάλειας και καθαριότητας, καθώς και το τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και του Πύργου Ελέγχου. Μέσα από σεμινάρια και παρουσιάσεις γνώρισαν, εξάλλου, τον τρόπο διεκπεραίωσης όλων των εργασιών που συνιστούν τη σύνθετη καθημερινή λειτουργία ενός αεροδρομίου. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, ξεναγήσεις στους χώρους του αεροδρομίου, ενώ οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για θέσεις εργασίας που είναι ανοικτές αυτή την περίοδο σε διάφορα τμήματα των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου και όσοι ενδιαφέρονταν, υπέβαλαν αιτήσεις στις αρμόδιες εταιρείες.

Σε δήλωσή της, η Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Hermes Airports, Νατάσα Ιακωβίδου, ανέφερε: «Ήταν μια πολύ καλή αμφίδρομη ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο το ενδιαφερόμενο κοινό για τις ευκαιρίες εργοδότησης στα κυπριακά αεροδρόμια, όσο και οι εταιρείες που συνθέτουν την αεροδρομική κοινότητα για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο για να εργαστεί στα αεροδρόμια, ενόψει και των αυξημένων αναγκών της προσεχούς θερινής περιόδου. Η Ημερίδα Καριέρας είναι ένας νέος θεσμός και στόχος μας ως Hermes Airports είναι να τον καθιερώσουμε και να τον εμπλουτίσουμε στο μέλλον, προς όφελος όλων».

Στη Ημερίδα Καριέρας συμμετείχαν οι εταιρείες Hermes Airports, Cyprus Airports Duty Free, Cyprus Airports F&B, Hellenic Tzilalis, ICTS, Swissport, LGS Handling, S&L Airport Services, Abelair Aviation, Airmotive Aviation, Bird Aviation, Petsas Car Rentals και το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »