Η Quality Group ”υιοθετεί” τον πρωταθλητή ενόργανης Ηλία Γεωργίου


Το 2019 έκλεισε θετικά για τον πρωταθλητή ενόργανης Ηλία Γεωργίου καθώς κατάφερε να φέρει στην Κύπρο μας ακόμη ένα παγκόσμιο μετάλλιο ολοκληρώνοντας έτσι τη χρονιά με 3 παγκόσμια μετάλλια.

 

Ο νεαρός αθλητής αποτελεί αναμφίβολα το μέλλον της Κύπρου στην ενόργανη και μαζί με τον αθλητή Μάριο Γεωργίου οδηγούν το τιμόνι του αθλήματος προβάλλοντας την Κύπρο μας σε όλα τα μέρη του κόσμου.

O χαρακτήρας, οι μεγάλες του διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, το νεαρό της ηλικίας του και οι προοπτικές του Ηλία ήταν και ο λόγος που η εταιρεία OtherView Marketing Solutions να αναλάβει αφιλοκερδώς το νεαρό αθλητή και να τον βοηθήσει να δουλέψε μέσα σε ένα πλήρες επαγγελματικό πλαίσιο.

Μιλώντας στη σελίδα μας για τη συνεργασία ο ιδιοκτήτης της ΟtherView Marketing Solutions κ. Αλέξανδρος Ηλία ανέφερε: Μια από τις πρώτες προτεραιότητες που θέσαμε όταν αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Ηλία σε θέματα Μάρκετινγκ και επικοινωνίας ήταν η εξεύρεση ενός χορηγού που θα υιοθετούσε τον αθλητή ως LIFETIME SPONSOR. Η πρώτη πόρτα που χτυπήσαμε ήταν της Quality Group και του κ. Σάββα Κάκου και δεν μας πήρε περισσότερο από 5 λεπτά. Πρόκειται για μια πολυδιάστατη συνεργασία η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική πτυχή για αυτό και χρησιμοποιείται ο όρος ”υιοθετεί”.

Σε μια εποχή που τα πάντα στον Κυπριακό αθλητισμό κινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο, η εταιρεία στηρίζει τον αθλητή και επενδύει στην ανέλιξη του με μια μακροχρόνια συνεργασία η οποία θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει σε διεθνές επίπεδο. Eίναι αδύνατο ένας αθλητής στην Κύπρο να έχει διάρκεια σε παγκόσμιο επίπεδο μόνο με τη κρατική βοήθεια. Δεν βγαίνουν ούτε τα βασικά και αν δεν μπορεί να έχει τη στήριξη  από την οικογένεια του ο αθλητής θα χαθεί.

Τόσο εγώ όσο και ο Ηλίας Γεωργίου (και η οικογένεια του) και ο προπονητής του Παναγιώτης Σιήππης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον όμιλο Quality Group και φυσικά προς τον κ. Σάββα Κάκο ο οποίος αμέσως δέχθηκε την πρόταση μας για να ”υιοθετήσει” η εταιρεία τον αθλητή και να του παρέχει ότι χρειαστεί για να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Ευχαριστίες και στον Marketing Executive του ομίλου, κ. Μάνο Μωϋσέως για την ένθερμη στήριξη σχετικά με τη συμφωνία. 

Η χαρά όλων μας να δούμε τον αθλητή να φέρει στην Κύπρο μας μεγάλες επιτυχίες.

Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας θα γίνει στις 28/01 με συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Radisson Blu.

H ανακοίνωση της συνεργασίας

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »