Η Lidl Cyprus «Top Employer» για το 2018


Στη Lidl Cyprus διακριθήκαμε με τον τίτλο Top Employer, κάτι που οφείλουμε στους πάνω από 500 ανθρώπους που κάνουν κάθε μέρα την επιχείρησή μας να ξεχωρίζει.

Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ, πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους προσφέρουν.

Η πιστοποίηση αυτή είναι το αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Μεταξύ των πεδίων που αξιολογήθηκαν περιλαμβάνονται: αμοιβές και παροχές, ένταξη νέων εργαζομένων, εκπαίδευση και ανάπτυξη, διαχείριση  της απόδοσης, ανάπτυξη ηγεσίας, καριέρα και διαχείριση της διαδοχής και εταιρική κουλτούρα.

“Η έρευνά μας έδειξε ότι η Lidl Cyprus,  διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρωπίνων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της”, αναφέρει το Top Employers Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Lidl Cyprus.

Στο επίκεντρό μας βρίσκονται οι άνθρωποί μας και χάρη σε αυτούς κατορθώνουμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις δομές, τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας, ώστε να τους προσφέρουμε ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον.

Ο στόχος μας είναι να αποτελούμε έναν διαχρονικά ελκυστικό «Εργοδότη Επιλογής» για τους εργαζομένους μας και τους νέους υποψηφίους, αλλά και να διατηρούμε τα ταλέντα εντός της οικογένειας της Lidl Cyprus. Προσβλέποντας σε αυτή την κατεύθυνση προβαίνουμε σε δράσεις που ενισχύουν την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Σαν επιχείρηση, επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας μέσω σεμιναρίων και εργαλείων ανάπτυξης, ισχυροποιούμε τη διαφάνεια σε διαδικασίες ανέλιξης και προσαρμόζουμε την εκπαίδευσή μας στις επιταγές της ψηφιακής εποχής.

Ταυτόχρονα, υλοποιούμε πολλαπλές δράσεις Υγείας – Ευεξίας, Δέσμευσης και Ικανοποίησης των εργαζομένων μας. Μέσω του προγράμματος «Είμαι Υγιής, εργάζομαι ασφαλής», διοργανώνουμε για τους ανθρώπους μας και τις οικογένειές τους εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα κίνησης, υγείας και ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η τελετή της βράβευσης θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2018, από το Ινστιτούτο «Top Employers» στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Για ανοιχτές θέσεις εργασίας μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://kariera.lidl.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »